03 juni 2021
Artikel

BLIV ENTREPRENØR – på en risikominimeret måde (nyt program fra profounders.co)

Mange mennesker har et ønske om at bryde ud af deres nuværende organisation og hoppe ind i en startup. De vil gerne realisere deres drømme og potentiale i en iværksætterkontekst. Heldigvis kan mange mennesker udnytte deres mange års lederskab i private virksomheder, ngo’er eller i den offentlige sektor. Erfaring og færdigheder, der er meget efterspurgt i små virksomheder med ambitioner om at blive de næste globale virksomheder. Profounders vil støtte din ambition om et nyt forretningseventyr, mens du fortsætter i nuværende job.

Et nyt program for folk i arbejde

Programmet omfavner mennesker fra alle samfundslag uanset baggrund, uddannelse, erhvervserfaring og alder.

 

Gratis men udfordrende

Programmet er helt gratis for deltagerne, da vi mener, at prisen ikke skal være en barriere for store iværksættere og ideer til at få succes. Det, vi kræver af dig, er et stærkt engagement, både i tid og kræfter gennem programmets 3 trin. Vores udvælgelsesproces vil sikre, at kun motiverede, dedikerede og lidenskabelige ansøgere får tilbud om en plads.

 

RisikofritFra opdagelse til fuld tid

Programmet følger dig ud på en risikominimeret rejse, hvor du kun udforsker iværksætterverdenen i weekenderne (trin 1), bevæger dig sammen med dit team til at udvikle din løsning om aftenen på en online platform (trin 2) og endelig bliver en fuldtids iværksætter med en målrettet karriere, der medejer en impact startup (trin 3).

 

Globalt netværk – I Norden og videre

Programmet har mentorer og  trænere i verdensklasse, der er skræddersyet til dine behov, som individ, som et team og som en opstart. Vores netværk af dedikerede mentorer hjælper dig gennem hele programmet med de mere specifikke aspekter af din vækst og din indflydelse. Endelig tilbyder vi adgang til et stort netværk af investorer og VC-netværk, kommercielle partnere og alumner.

 

Det hele kommer til at foregå i Futurebox, som er en del af DTU Science Park og ansøgningsfristen er 21. juni 2021

Læs mere på profounders.co