10 august 2018
Artikel

Dall Energy vækster efter støtte fra EU

Der er kommet fart på væksten hos Dall Energy, der bor i DTU Science Park, og som tidligere på året modtog 18 mio. kr. i støtte fra EU’s investeringsprogram Horizon 2020.

Støttemidlerne skal bruges til et biomasseanlæg i Frankrig, som skal udvikles og drives i samarbejde med det franske energiselskab Dalkia. Og oprustningen er allerede i fuld gang hos Dall Energy, der allerede de seneste måneder har ansat tre nye medarbejdere til det eksisterende hold på fire og har forventning om en udvidelse det kommende år til ca. 25 medarbejdere.

Det er Dall Energys teknologi til en multibrændselsovn, der kan levere miljøvenlig fjernvarme, som samarbejdspartnerne i Frankrig har set sig lun på. Dall Energys grundlægger og adm. direktør, Jens Dall Bentzen, beskriver i en pressemeddelelse aftalen med Dalkia som et internationalt gennembrud og en blåstempling af deres teknologi.

1st Mile hjalp Dall Energy igennem nåleøjet

Horizon 2020-støtten er en længe ventet milepæl for Dall Energy. Kun 5-11 % af ansøgningerne til programmet lykkes, og Dall Energy fik derfor hjælp til ansøgningen fra 1st Mile, der også bor i DTU Science Park, og som netop hjælper virksomheder med fondsansøgninger.

Læs hele nyheden her.