14 maj 2020
Artikel

De to erfarne partnere – HB Medical og PharmaAdvice – går sammen

HB Medical, som ligger i DTU Science Park, går nu sammen med PharmaAdvice og danner tilsammen NORD Pharma Partners. Virksomheden skal levere innovative, sikre og tilgængelige pharmaløsninger til kunder i Norden og Europa.

”Når hver af os gør det vi gør bedst, sammen, så kan vi levere morgendagens pharma løsninger og de resultater vores klienter kræver” Klaus Snej Jensen CEO NORD Pharma Partners,

HB Medical og PharmaAdvice har haft et samarbejde igennem flere år og det er derfor naturligt for begge virksomheder at slå sig sammen til en. Susanne Ølsgaard, CEO for PharmaAdvice fortæller ”Det har altid været vigtigt for begge virksomheder at kende vores klienter rigtig godt og dermed levere en tilpasset og personlig service. Vi tror begge på at skabe tætte relationer og dét at være tilgængelig og dermed gøre en forskel for vores kunder ”

NORD Pharma Partners tilbyder rådgivning og service af høj kvalitet inden for kontraktfremstilling, clinical trial supply, lovgivningsmæssige forhold, lægemiddelsikkerhed og GMP.

Klaus Snej Jensen, der er CEO for NORD Pharma Partners, fortæller: ”Vi vil hjælpe vores kunder med at nå deres mål på en hurtigere og bedre måde. Mange af vores klienter er små og mellemstore pharmavirksomheder samt startups, og de har ikke altid de nødvendige redskaber internt. Med vores sammenføjede kompetencer har vi nu udvalget af tjenester og fleksibilitet til at støtte dem hele vejen, lige fra idé til registering.”

Klaus fortæller desuden, at de vil forkorte time-to-market for deres kunder, og at det stærke samarbejde mellem HB Medical og PharmaAdvice er nøglen til at opnå dette. ”Når hver af os gør det vi gør bedst, sammen, så kan vi levere morgendagens pharmaløsninger og de resultater vores klienter kræver”, fortæller han.

Den nye virksomhed NORD Pharma kommer til at ligge i DTU Science Park i Hørsholm.