16 februar 2021
Artikel

DTU Science Park virksomhed vinder Rotarys iværksætterpris 2020

Rotarys iværksætterkonkurrence 2020 er netop afsluttet, og vinderen er fundet. Førstepræmien gik i år til Marie Lommer Bagger og hendes virksomhed Measurelet, som holder til i Futurebox i DTU Science Park

Medtech-virksomheden Measureletsom blev grundlagt i 2017har udviklet et intelligent toilet, der forbedrer og effektiviserer proceduren omkring væskebalancemålinger. Virksomheden udvikler og tester innovative og digitale løsninger i samarbejde med dem som står med det hver eneste dagnemlig sygeplejersker og patienter. Desuden er Marie Lommer Bagger selv uddannet sygeplejerske og har arbejdet i faget i en længere årrække. Marie mener selv, at væskebalance er yderst vigtig, og at de målinger, som bliver fortaget i øjeblikket, er tidskrævende, ofte vanskelige, og at resultaterne ofte er usikreMeasurelet toilettet skaber altså en lettere hverdag i en presset sundhedssektorisær under COVID- 19 pandemien.    

Iværksætterprisen 2020 gik til Measurelet, og den var indstillet af Hellerup Rotary Klub på vegne af Virum-Sorgenfri klubben, som havde spottet virksomheden og deres innovative arbejde. Udover en præmie på 15.000 kr. vandt Measurelet også serviceydelser, der omfatter gratis rådgivning med advokater, marketingbureauer, revisor eller relevante virksomheder, som kan bruges til at videreudvikle virksomheden. Rotary International er er en verdensomspændende organisation bestående af Rotary klubber med ca. 1,2 mio. medlemmer, der udfører velgørende og humanitært arbejde over hele verden. 

Udover at vinde Rotarys iværksætterpris 2020, har Measurelet også deltaget i Danish Tech Challenge (DTC) 2018. DTC er DTU Science Parks største accelerationsprogram, hvor hovedformålet er at hjælpe hardware-startups med at udvikle deres virksomheder. 

 I DTU Science Park ønsker vi Measurelet et stort tillykke med iværksætterprisen.  

 Få flere nyheder direkte i din indbakke ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. 

Kilde: Sjællandske nyheder, www.sn.dk

Ansøg inden 4. marts

Gå fra startup til scale-up på 20 måneder

Vækstprogram startups