20 oktober 2020
Artikel

En virtuel genvej til Storbritannien – Life Science investeringer

Endnu engang tilbyder Udenrigsministeriet et spændende online event. Denne gang et lærerigt webinar, efterfulgt af en pitch session med britiske investorer. Webinaret bliver afholdt 12. november 2020 fra kl. 11.00-13.00.

Danske Life Science virksomheder er attraktive

Danmark er blevet et attraktivt investeringsland for udenlandske investorer, og det er især life science-industrien, grundet de innovative industriklynger, som vækker interesse hos investorerne. Globalt set er Danmark anerkendt som et stærkt knudepunkt for Life Science, da de danske Life Science-klynger tilbyder et fremragende samspil mellem offentlige og private partnere og et unikt testmiljø til at gøre klinisk forskning til forretning. Dette har de britiske investorer også indset, og derfor faciliterer Udenrigsministeriet i London nu et spændende event, hvor danske virksomheder kan få lov til at pitche for britiske investorer.

Ønsker din virksomhed at rejse kapital eller at opbygge et større netværk i Storbritannien? Så gå ikke glip af dette webinar, som handler om hvordan du kommer ind på det britiske marked.

Her får du mulighed for at opleve Lars Thuesen, den danske ambassadør i England og Hakan Goker, Vice President i M Ventures, som dermed er ansvarlig for healthcare investeringerne i virksomheden, samt Thomas Bjørn, konsulent i royds withy king, med base på kontoret i London. Thomas er en internationalt erfaren biovidenskabsadvokat og ekspert i at yde juridisk rådgivning til medicinalindustrien, biotek og fødevareproduktion.

Efter den 1. del af webinaret er der en pitch session, med britiske investorer, hvor din virksomhed får mulighed for at pitche. Desuden vil I få feedback på egen pitch, samt høre ligesindede virksomheders pitch. Der vil udover dette også være rig mulighed for at stille spørgsmål til investorerne. Det koster £95 at få lov at pitche.

Du kan også blot deltage i webinaret og få gode ideer til, hvordan din virksomhed kan etablere sig på markedet.

Du kan registrere dig her: https://vslcw2020.meeting-mojo.com/register
Når du tilmelder dig eventet, bedes du informere hvilket stadie din virksomhed er på, så arrangørerne kan tilpasse investorerne, så vidt muligt, efter virksomhedsstadie.

Hvis der er mange virksomheder fra DTU Science Park, der tilmelder sig, så bliver der lavet en separat session for os.

Eventet bliver afholdt den 12 november, 2020. fra kl. 11.00 til kl. 13.00.