21 marts 2021
Artikel

Evaxion Biotech åbner nyt kontor og laboratorier for at støtte fremtidig vækst  

Evaxion Biotech A/S (Nasdaq: EVAX) er en bioteknologisk virksomhed i klinisk fase med speciale i udvikling af AI-drevne immunterapier for at forbedre livet for patienter med kræft og smitsomme sygdomme. Virksomheden har annonceret åbningen af sit nye hovedkontor og forskningslaboratoriumsanlæg beliggende i DTU Science Park i Hørsholm nær København. 

Det nye anlæg vil forene Evaxions mangfoldige forsknings- og virksomhedsdrift, der i øjeblikket er placeret forskellige steder i Danmark og Italien, på et enkelt sted. De nye laboratorier er designet og bygget specielt til Evaxion. 

Lars Wegner, administrerende direktør for Evaxion, siger, at åbningen af deres nye site vil understøtte Evaxions mål om at blive verdensførende inden for AI-Immunologi ved at bringe deres arbejdsstyrke sammen på et sted med fuldt udstyrede eksperimentelle laboratorier sammen med fleksible kontorlokalerEvaxions bioinformatik, præklinisk, klinisk og produktion, der har et tæt samarbejde, forventer at kunne udvikle AI-immunologiplatforme mere effektivt, og vil kunne teste deres produktkandidater i prækliniske studier og på den måde fremme den kliniske udvikling. 

Evaxions nye hovedkontor og forskningsanlæg kan huse mere end 60 medarbejder og kan understøtte alle aktuelle forskningsaktiviteter samt fremtidige ekspansionsmuligheder. 

Om Evaxion Biotech: 

Evaxion Biotech A/S er en klinisk-fase AI-immunologi™ platform virksomhed, som afkoder det menneskelige immunsystem til at opdage og udvikle nye immunterapier til behandling af kræft og smitsomme sygdomme. Baseret på sin proprietære og skalerbare AI-immunologi kerneteknologi er Evaxion ved at udvikle en bred række af nye produktkandidater, som i øjeblikket omfatter tre patient-specifikke kræft immunterapier, hvoraf to er i fase I/IIa af klinisk udvikling. Desuden udvikler Evaxion en portefølje af vacciner for at forhindre bakterielle og virale infektioner med et program, der i øjeblikket er i præklinisk udvikling mod S. aureus (herunder Methicillin-resistente S. aureus. eller MRSA) induceret hud og blødt væv infektioner. 

 

Kilde: Evaxion Biotech