06 november 2020
Artikel

FORCE Technology fylder 80 år

I år fylder Force Technology 80 år. Historien om FORCE Technology er historien om den lille danske virksomhed, som voksede sig til at blive Danmarks største GTS-institut.

Det hele startede i 1940 med grundlæggelsen af Svejsecentralen, som var grundstenen til FORCE Technology.  Virksomheden startede med at dække behovet for at røntgenfotografere og godkende svejsninger af dampkedler og er i dag Danmarks største GTS-institut (Godkendt Teknologisk Serviceinstitut) med 16 forretningsområder, over 1.000 ansatte og flere afdelinger i både ind- og udland heriblandt en innovationsafdeling i DTU Science Park. 

Gennem de 80 år har FORCE Technology hjulpet andre virksomheder gennem store teknologiske transformationer, ligesom virksomheden har sat sit fingeraftryk på forskellige danske teknologier. 

FORCE Technology er også en vigtig aktør i det danske innovationssystem og er med til at accelerere dansk innovation og styrke dansk konkurrenceevne – i disse år med særligt fokus på digitalisering og grøn omstilling.

DTU Science Park ønsker FORCE Technology tillykke med 80-års jubilæet.  

 

Kilde: FORCE Technology.