25 maj 2018
Artikel

Futurebox er officielt åbnet… af robotten Fable

150 gæster og venner af huset lagde vejen forbi åbningen af Futurebox for at fejre den nye deep tech-inkubator og -accelerator for hardware-startups i Danmark.

Musik, guidede ture, pitches fra nogle af nuværende deep tech-virksomheder i Futurebox programlagde eftermiddagen, men det mest spektakulære var, da den røde snor blev klippet over af en robot for officielt at fejre åbningen af Futurebox.

Den nye deep tech-inkubator og -accelerator for hardware-startups og corporates er udviklet af DTU Science park og er beliggende på DTU campus i Lyngby.

Du har brug for tålmodighed

Christian Stadil, investor og CEO i Thornico, deltog via video og bød Futurebox velkommen som de optimale rammer for deep tech-virksomheder ved at fremhæve tålmodighed og dybe lommer som det, der skal til, for at hjælpe hardware-startups optimalt ud på markedet.

Og i følge Steen Donner, CEO i DTU Science Park, er det netop ambitionen:

”Vi har ambitioner om at skabe en verdensklasse accelerator og inkubator med Futurebox. Det kommer ikke til at ske over natten, men vi arbejder hårdt og bliver drevet af et enkelt formål – at sikre, at deep tech-virksomhederne i det her community vil opnå en stærk positionering på markedet – hurtigere, lettere og mere rentabelt.”

Se robotten Fable klippe den røde snor over her:

Se billederne fra åbningen!