25 marts 2021
Artikel

Futurebox-startups pitchede for Jyske Banks private banking kunder

Der var lige tilpas nerver på, da fire udvalgte startups fra Futurebox i DTU Science Park i sidste uge pitchede via livestream foran en stor gruppe private banking-kunder fra Jyske Bank.

Det forøger jo chancen for at finde de rigtige investorer og kloge penge og folk, som kunne være interesserede i at være med på denne her spændende rejse, som vi er på. David Fleischer CEO og founder MiWire

Investorerne sad klinet til skærmen derhjemme og var klar til at stille uddybende spørgsmål til de håbefulde iværksættere, da Søhusets Konferencecenter i sidste uge endnu engang lagde rammerne for live-optagelserne af Jyske Bank og Futurebox’ pitchevent.

Gennem samarbejde med Jyske Bank afholder Futurebox jævnligt pitchevents, hvor startups får mulighed for at pitche på ren “løvens hule”-manér for investorer.

En af de startups, der fik lov til at pitche ved det seneste pitchevent, var MiWire, der har udviklet en antenne, der sikrer op til 10 gange hurtigere internetforbindelse end en traditionel antenne, og derfor løser et højaktuelt problem i yderområder med manglende internetforbindelse.

“Det forøger jo chancen for at finde de rigtige investorer og kloge penge og folk, som kunne være interesserede i at være med på denne her spændende rejse, som vi er på, og som skal fortsætte de næste 10 år mod, at vi får et brand, der bliver verdenskendt,” fortalte David Fleischer, CEO og founder i MiWire, forhåbningsfuldt efter sin pitch.

I Futurebox, DTU Science Parks inkubator og accelerator for deep tech startups, bliver startups løbende og på forskellige måder eksponeret for investorer. Startups, der arbejder inden for de lidt tungere teknologier bruger op mod 30-50 % af deres tid på at søge kapital, og Futurebox arbejder derfor målrettet for at gøre det lettere for startups at få adgang til investorer, så tiden i stedet kan blive brugt til at udvikle produkter og forretningsmodeller.

Udover MiWire pitchede også BrainCapture, BRØG og MyBlueLabel.