17 december 2020
Artikel

Gubra vinder for andet år i træk Entrepreneur of the Year

Forskningsvirksomheden Gubra ApS, som er en del af DTU Science Park, vinder for andet år i træk erhvervsprisen Entrepreneur of the Year.

Sammen med fire andre sjællandske virksomheder var Gubra blandt finalisterne i den årlige regionale konkurrence, hvor Gubra løb med kåringen som Entrepreneur of the Year.  

Erhvervsprisen uddeles til de mest innovative vækstvirksomheder, og vinderen kåres ud fra flere parametre bl.a. økonomisk vækst, værdier, ledelse og samfundsmæssigt engagement. 

Om valget af Gubra som vinder udtaler jury-medlem Irfan Goandal til Sjællandske Nyheder: Gubra er både en stærk og passioneret entrepreneur og en virksomhed med en klar impact, et stort fokus på sine ansatte og en klar holdning til CSR.  Juryen roser virksomhedens evne til på et meget videntungt og innovativt område at vækste både top- og bundlinje. Der er en stærk kønsfordeling i virksomheden, og den favner bredt med udvikling, test og analyse. Vi ser ser et stort potentiale ligesom den aktive indsats for et bedre klima er blevet bemærket. Ti procentet af indtjeningen går til klimaforbedrende formål og ambitionen er at blive carbon negative.”  

Gubra går nu videre til landsfinalen, som finder sted den 21. januar 2021.  

Læs hele nyheden her.  

Få flere nyheder direkte i din indbakke ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.