21 april 2020
Artikel

Ingrediensvirksomheden Chr. Hansen siger farvel til finansdirektør

Ingrediensvirksomheden Chr. Hansen, som er en del af DTU Science Park og som sidste år blev kåret til verdens næstmest bæredygtige virksomhed, siger nu farvel til deres finansdirektør, Søren Westh Lonning, som stopper med udgang af regnskabsåret 2019/2020.

Søren har været en værdsat kollega i Chr. Hansen og et værdsat medlem af mit ledelsesteam Mauricio Graber Administrerende direktør Chr. Hansen

Søren blev i 2007 ansat hos Chr. Hansen og blev i 2015 ansat som finansdirektør. I de 12 år han har været i virksomheden, har han efterladt et positivt præg, samt flotte resultater. Direktør Mauricio Graber, fortæller at Søren har været et værdsat medlem af hans ledelsesteam og at han ønsker ham alt held og lykke i fremtiden.

Finansdirektøren har nu fået job i et ikke-konkurrerende selskab og fortæller at han er meget taknemlig for de mange muligheder Chr. Hansen har givet ham, samt at han kommer til at savne alle hans mange talentfulde kollegaer og at han værdsætter det tætte samarbejde der har været med Direktør, Mauricio Graber.

Han fortæller også at han efterlader Chr. Hansen med en følelse af at have opnået gode resultater, og at virksomheden går en spændende fremtid i møde.

Læs hele artiklen her