28 august 2018
Artikel

Jakkesættet skiftet ud med sportstøj og hurtige sko

840 medarbejdere smed jakkesæt og kitler, trak i firmasportstrøjen og kastede sig ud i street fodbold og kæmpe mikado. Forskerparkens sportsfestival fredag trak fulde huse, og årsagen var kollega-motion, konkurrence og social spas, som bidrager til fællesskab og netværk, når hverdagen sætter ind igen.

Computere, mikroskoper og prototypeværksteder og kontorer blev efterladt fredag eftermiddag, da 31 virksomheder dystede i discipliner til årets sportsfestival i DTU Science Park. Eftermiddagen stod fredag i sportens og samværets tegn. Her er alle titler og nationaliteter på samme hold.

Og der bliver gået op i sporten, hvad enten det er dart, street fodbold eller stafet. Både oplevelserne og det store trofæ for førstepladsen fylder positivt på gangene, når jakkesættet igen trækkes på mandag.
”Mange af virksomhederne prioriterer både fysisk aktivitet og det sociale aspekt på kryds og tværs i virksomheden – noget der gavner bundlinjen i sidste ende. Med sportsfestivalen bakker vi op om medarbejderpleje og skaber det community, som vi ser som en af vores absolut vigtigste opgaver; at skabe et miljø, hvor især højteknologi og innovation binder virksomhederne sammen, men hvor vi også understøtter det sociale element på tværs af medarbejderne”, udtaler Steen Donner, CEO i DTU Science Park.

Direktører trak i forklædet

Ud over de aktive medarbejdere er det også fast tradition, at direktører fra flere af de større virksomheder i Forskerparken står i baren i løbet af dagen. Det giver både dem og deres medarbejdere mulighed for at mødes og få en uformel snak over disken samtidig med, at de får en fornemmelse af at være en del af et innovativt miljø med langt over 200 virksomheder.

Se videoen fra sportsfestivalen her