03 september 2018
Artikel

Kapitalindsprøjtning får Visiopharm tættere på børsnotering

En børsnotering i Danmark er kommet væsentligt tættere på for Visiopharm, som bor i DTU Science Park, og som netop har fået flere nye investorer ombord. Investorerne skyder samlet set knap 100 mio. kr. i Visiopharm, som udvikler software til billedanalyse af celler til brug i kræftdiagnostik.

De nye investorer tæller blandt andet ATP og Vækstfonden, og det øgede kapitaltilsagn sætter nu ekstra fart på produkt- og markedsudviklingen i Visiopharm.

”Vi har en sund forretning med et stort potentiale for vækst, som vi nu får mulighed for at videreudvikle med meget stærke, danske investorer i ryggen. Vi har med vores finansielle rådgiver, Vator Securities, brugt det seneste år på at rejse kapital, og den løsning, vi har fundet, er meget stærk. Det vil give os det bedst mulige fundament til at skabe ny international vækst og etablere selskabets løsning som den foretrukne til kræftdiagnostik. Det kan også bane vejen for en børsnotering, som er vores mål for de kommende år,” siger Michael Grunkin, CEO i Visiopharm.

Læs mere her.