21 januar 2020
Artikel

Nu er der nedtælling til Danish Tech Challenge 2019

Se med her og følg de 20 startups, som har kæmpet i de sidste 4 måneder for at vinde Danmarks største hardware-iværksætterpris på 500.000 kr.

Torsdag d. 23. januar kl. 13.00 går startskuddet for Danish Tech Challenge Award Show 2019, hvor DTU Science Park og Industriens Fond er værter. Her kåres vinderen af Danish Tech Challenge, hvor H.K.H Kronprins Frederik på vanlig vis uddeler Industriens Fonds Iværksætterpris på 500.000 kr.

Danmarks største hardware-iværksætterpris uddeles til fremtidens industrivirksomheder

 Awardshowet på The Plant er kulminationen på Danish Tech Challenge, en konkurrence, hvor 20 startups – alle med et fysisk produkt – siden august har dystet om en plads i finalen. Nu er der seks tilbage.

Danish Tech Challenge er et acceleratorforløb og en konkurrence for hardwareiværksættere. Under forløbet får virksomhederne hjælp til alt fra pitches til forretningsplaner, og ”bor” i løbet af programmet alle sammen under samme tag i Futurebox, den førende deep tech inkubator i Danmark, som er en del af DTU Science Park.

Her er de seks finalister i årets
Danish Tech Challenge:


Copenhagen Trackers

FlexLogical

OKTO Acoustics

Optoceutics

Pentalock

Reshape Biotech

Alle 20 virksomheder fra årets sæson kommer og udstiller og fortæller om deres produkter, udfordringer og forretningsplaner.

 

 

 

Om Danish Tech Challenge


Danish Tech Challenge er et unikt vækstforløb for hardware virksomheder, hvor iværksættere accelererer udviklingen af deres virksomhed og samtidig deltager i konkurrencen om Industriens Fonds Iværksætterpris på 500.000 kroner.

Tilmeld din startup til Danish Tech Challenge 2020

Ansøg inden 4. marts

Gå fra startup til scale-up på 20 måneder

Vækstprogram startups