19 april 2021
Artikel

Øg trivslen i din virksomhed – i og efter en tid med corona

HRperformance, som ligger i DTU Science Park, tilbyder et gratis rådgivningsmøde til alle virksomheder i DTU Science Park med fokus på at øge trivslen – i og efter en svær tid med corona.

Måske oplever du, som rigtig mange andre virksomheder, at det nu er tid til at booste både energien og trivslen i din organisation efter et år med store forandringer og uforudsigelighed for alle medarbejdere?

Individuel trivsel opnås, når der opleves balance mellem krav og forventninger på den ene side og egne behov, kompetencer og ressourcer på den anden side. Dertil afhænger trivsel i høj grad af gode relationer, positive følelser og en oplevet mening med arbejdet, og særligt disse tre faktorer har for mange været sat hårdt under pres det sidste års tid.

Vi ved alle, at øget trivsel er = øget performance, og derfor er et bevidst fokus på styrkelse af trivsel både til gavn for medarbejdere, ledere og virksomhed.

Høj trivsel i en organisation vil skabe høj tilfredshed, stor arbejdsglæde og høj performance. Graden af trivsel er derfor betinget af en lang række faktorer, eksempelvis:

  • Ledelse
  • De sociale relationer på arbejdspladsen
  • Social Kapital
  • Performance muligheder for den enkelte
  • Arbejdsvilkår
  • Etc.

HRperformance, som ligger i DTU Science Park, vil gerne give dig inspiration og gode råd til, hvordan du fremadrettet kan arbejde med at styrke trivslen i din virksomhed – i og efter en svær tid med corona.

Derfor tilbyder HRperformance alle virksomheder i DTU Science Park et gratis rådgivningsmøde, hvor du kan høre nærmere om, hvordan du øger trivslen på din arbejdsplads.