11 februar 2021
Artikel

Søger du nye medarbejdere – få din jobannonce op på vores medier gratis.

Som et særligt tilbud til alle DTU Science Park virksomheder, vil KM2JOB hjælpe dig med din rekruttering.

Det kan være en udfordring at tiltrække den helt rigtige profil til virksomheden. Der er mange parametre der skal sidde lige i skabet. Et af dem er en præcis jobannonce, der kan deles i jeres netværk. I annoncen skal du både være skarp på, hvad det er for et job og en karrieremulighed du tilbyder, samt hvilken profil den ideelle kandidat har. Det hele skal udtrykkes på omkring en A4-side, i et forståeligt sprog. Man kan godt blive helt forpustet inden jobbet overhovedet er slået op. Og så er der lige det med hvor det skal slås op og hvordan jeg sørger for at de retter kandidater ser det.

I KM2JOB er vi vilde med rekruttering. Vi leverer træfsikker rekruttering med særlig forståelse for jeres unikke situation. Vores konsulenter bringer solid HR- og ledererfaring fra virksomheder og organisationer med ind i sparringen med jer. Vores forretningsmæssige forståelse, sætter os i stand til at se det aktuelle job, i et større perspektiv.

Vi tilbyder et professionelt, transparent, fleksibelt og økonomisk attraktivt forløb.

Vi vil gerne dele ud af vores kompetencer, til vores gode naboer her i DTU Science Park.

Står du og skal ansætte en ny kollega, så tilbyder vi dig, at få en jobannonce på vores hjemmeside og på vores LinkedIn profil. Hvis du ønsker det, får du også professionel sparring på indhold og opsætning af annoncen, samt hvordan du sikrer den kommer ud til de rette kandidater.

Skriv eller ring til Lotte Brøndtoft: [email protected] eller +45 21240250