CEO Steen Donner fortæller, hvordan DTU Science Park arbejder for at blive en mere bæredygtig forskerpark

Tre indsatsområder   

Vi har sat ambitiøse mål, der er opdelt i tre strategiske indsatsområder:

Vores ambition er en DGNB guld-certificering af DTU Science Park i Hørsholm

Vi arbejder for, at DTU Science Park i Hørsholm bliver DGNB guldcertificeret i 2025 og dermed bliver Danmarks første erhvervsområde med en omfattende certificering, der adresserer mere end 400 bæredygtighedsparametre. 

Læs mere

Vi værner om området

I DTU Science Park er vi stolte af vores 100 hektar store parklignende erhvervsområde i Hørsholm. Området er en attraktion for både medarbejdere, kunder og medborgere.
Vi værner om området og laver løbende forbedringer, der øger biodiversiteten eller tiltag, der højner trivslen blandt medarbejderne. Som eksempler kan nævnes mødestier, Malussamlingen, Magnoliesamlingen, insektvenlig beplantning og ”hoteller” og mere end 600 fugle- og uglekasser.

 

Billede: Et udsnit af DTU Science Parks 3000 m2 sommerfugleenge. Engene får lov til at gro vildt og er baseret på særlige frøblandinger til gavn for sommerfugle og insekter

Læs mere

20220613_Heliac_Opening_day_part1

Vi understøtter bæredygtig innovation

I DTU Science Park allokerer vi hvert år betydelige ressourcer for at skabe de allerbedste rammer for at innovative startups kan komme nemmere, hurtigere og mere omkostningseffektivt på markedet med deres løsninger. I vores accelerationsprogram GreenUP Accelerator stimulerer og understøtter vi startup-virksomheder i at fokusere på at initiere bæredygtige tiltag og tage beslutninger på et oplyst og gennemarbejdet grundlag.

 

Billede: Energivirksomheden Heliac har opført sit første kommercielle solanlæg i DTU Science Park

Læs mere

Kontakt

DTU_Science_Park_Henriette_Hansen

Henriette Hansen

Sustainability Manager

Tlf: +45 4880 5580

LinkedIn

Har du behov for inspiration eller vejledning? Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.