DTU Science Parks konferencecenter Søhuset har fokus på bæredygtighed

I DTU Science Park arbejdes der for at styrke og indføre tiltag, som kan bidrage til, at vi kan kalde os en bæredygtig forskerpark. Derfor er det også en selvfølge, at vores eget konferencecenter Søhuset tager et bæredygtigt ansvar og gøre en indsats for miljøet – et skridt ad gangen.  

Læs mere om Søhuset Konferencecenters bæredygtige tiltag

Bæredygtighed og innovation forenes i GreenUP Accelerator

DTU Science Parks nye accelerationsprogram GreenUP Accelerator hjælper danske klima-startups på markedet med CO2-reducerende løsninger og produkter.

Læs mere om GreenUP Accelerator her

Delebil, Kinto Share

Bæredygtighed gennem deleøkonomi

Deleøkonomi er en måde at udnytte ressourcerne bedre og tænke livskvalitet, vækst og muligheder på en måde, der er i samklang med miljøet og naturen. I DTU Science Park tilbyder vi mange muligheder for at dele ressourcerne på en smart og bæredygtig måde.

Læs mere om deleøkonomi i DTU Science Park

Bæredygtigt byggeri i DTU Science Park

På mange måder skiller DTU Science Park sig ud i forhold til almindelige industriområder. Her bor højteknologiske forsknings- og udviklingsvirksomheder side om side, hvor der dagligt bliver forsket på livet løs. Men forskningen stopper ikke her, det ligger i vores DNA, at vores omgivelser også skal være gennemtænkte.

Læs mere om bæredygtigt byggeri her