How GreenUP Accelerator became a game changer for the startup

GreenUP Accelerator is DTU Science Park’s green flagship within accelerator programs and specifically targets climate tech startups working with CO2-reducing technologies. For the startup RE-ZIP, who participated in the programme in 2021, GreenUP Accelerator has significantly impacted the company’s growth.

Fra startup til verdensomspændende succes

På få år er MedTrace gået fra at vinde Danish Tech Challenge, til nu at være en af de mest lovende fremtidige børskandidater i Danmark. Vi har mødt Martin Stenfeldt, CEO og medstifter i Medtrace, til en snak om værdien, af at være en del af et udviklingsmiljø med ligesindede virksomheder.

Her går hunde og machine learning hånd i hånd

Founderne bag Go Dogo, et højteknologisk hjemmeunderholdningssystem, der giver mental tv-træning til hunde, har rejst penge for anden gang. De har arbejdet på Go Dogo i fire år og er lige nu på deres syvende prototype. I år regner de med at begynde at kunne masseproducere deres produkt. Mød Hanne Jarmer, CEO og founder af Go Dogo, til en snak om, hvordan det er at være en startup på fjerde år og arbejde inden for pet tech.

Forskning og innovation under pandemipres

Selvom mange virksomheder i DTU Science Park har klaret sig fornuftigt igennem den værste del af coronanedlukningen, har pandemien sat sine spor. Mange virksomheder, særligt startups og scaleups, har måttet finde nye måder at produktudvikle, teste og lave research, men hos startuppen Insai, som bor i Futurebox i Lyngby, har det også medført en positiv udvikling for teamet.

Vinder af Danish Tech Challenge: MiWire sikrer internet i yderområder med højteknologisk antenne

For 200.000 adresser i Danmark og ikke mindre end 3 millioner adresser i Tyskland er noget så simpelt som internetforbindelse en udfordring. Dét problem løser MiWire, som i dag vandt Industriens Fonds Iværksætterpris og 500.000, som blev overrakt af Hans Kongelige Højhed Kronprinsen. MiWire har udviklet en antenne, der sikrer op til 10 gange hurtigere internetforbindelse end en traditionel antenne, og løser derfor et højaktuelt problem i yderområder med manglende internetforbindelse.