Som Danmarks førende forskerpark inden for deep tech ved vi præcis, hvor skoene trykker, hvad enten din virksomhed er startup, scaleup eller established.

Vi tilbyder eksklusive faglige aktiviteter og accelerationsprogrammer, der både støtter og styrker din virksomheds udvikling.  Du får blandt andet gratis adgang til professionel rådgivning og specialiseret sparring, som hjælper din virksomhed hurtigere, nemmere og mere omkostningseffektivt på markedet.   

Her er et udpluk af vores faglige aktiviteter:  

Coffee & Connect

Coffee & Connect

Bliv inspireret og udvid dit netværk. Hver måned mødes virksomheder fra DTU Science Park til uformel sparring på tværs, når vi bringer nye og relevante deep tech-emner på bordet. DTU Science Park sørger for morgenmad og kaffe. 

Fundingbasar i Forskerparken i Hørsholm

Fundingbasar

Er din virksomhed på udkig efter funding? Så er DTU Science Parks årlige Fundingbasar det oplagte sted at starte. Her byder vi dig indenfor til omvendte pitches. Med andre ord vil fonde og investorer pitche for dig, så du får overblik over de mange fundingmuligheder i Danmark, samtidigt med at du præsenteres for relevante investorer, oplagte fonde og dygtige finansieringsrådgivere.

Læs mere om dette års Fundingbasar

DeepTech Mentoring i Lyngby

DeepTech Mentoring 

DeepTech Mentoring er Danmarks største mentorprogram for deep tech virksomheder. Her skyder du og din virksomhed genvej til viden, netværk og sparring på alt fra forretningsudvikling og patenter til salg, jura og finansiering. Du bliver matchet med tre erfarne og skarpe mentorer, og det er dine specifikke kommercielle udfordringer, som er i fokus.

Læs mere om DeepTech Mentoring

Bæredygtighedsnetværk

‘ESG og bæredygtig ledelse’ er vores nye bæredygtighedsnetværk eksklusivt for virksomheder i DTU Science Park. Vi tilbyder et skræddersyet og ambitiøst program, hvor du får viden, inspiration, kontakter og konkrete værktøjer til at arbejde strategisk med bæredygtighed, så det bliver et afgørende forretningsparameter i din virksomhed.

Læs mere om netværket