Futurebox

Futurebox er boksen for startups, der arbejder med deep tech. I Futurebox matcher vi de mest ambitiøse startups med etablerede industrivirksomheder, med investorer, med erfarne mentorer og med teknologieksperter. Alt sammen for at stimulere startups’ chancer for overlevelse, udvikling og vækst.

Besøg Futurebox

OCTLIGHT blev skarpere på forretning og produktudvikling

OCTLIGHT modtog funding, umiddelbart efter deres deltagelse i Danish Tech Challenge. Nu er de en del af Smart Innovation og arbejder videre på udviklingen af deres laser-scanner til diagnosticering af øjensygdomme.

Læs om OCTLIGHT og mulighederne i DTU Science Park

Danish Tech Challenge

Danish Tech Challenge er det mest intensive acceleratorprogram for ambitiøse hardware startups i Danmark. Hvert år håndplukker vi 20 startups til et fire måneders intensivt forløb. Og de klarer sig godt. De overlever. De vækster. Og de tiltrækker kapital.

Bliv klogere på Danish Tech Challenge

Den perfekte DTC-deltager – en mytologisk størrelse eller bare sund fornuft?

Vi har nu kørt Danish Tech Challenge for Industriens Fond i fire år og har haft 80 virksomheder igennem vores koncept for acceleration. Undervejs har vi gjort os nogle observationer og overvejelser omkring, hvilke typer teams, personer og idéer, der får mest ud af programmet.

Læs hele blogindlægget