Året 2020 har været udfordrende på mange måder

I denne video kigger DTU Science Parks CEO, Steen Donner, den årlige analyse, Deep Tech Insights, nærmere i sømmene og fortæller om, hvordan Forskerparkens 290 virksomheder kom igennem 2020, et år vi nok aldrig glemmer!

Se videoen her

Roche vil styrke innovationsmiljøet i og omkring DTU Science Park

Roche Innovation Center Copenhagen har i årtier været en del af det unikke innovationsmiljø, som DTU Science Park og DTU danner rammerne om, og nu vil den globale koncern skrue op for engagementet i hele økosystemet

Læs mere om hvordan Roche samarbejder i DTU Science Park

Født på DTU, opvokset i DTU Science Park og nu på vej med epokegørende cancerbehandling

En ny cancerbehandling udvikles lige nu i DTU Science Park i Lyngby, hvor en DTU-spinout forbereder sig på at teste dens nye teknologi på mennesker. CEO og co-founder i MonTa Biosciences vurderer, at vi står over for en epokegørende udvikling inden for onkologi, hvis de forestående forsøg på patienter viser positive resultater.

Læs her hvordan MonTa Biosciences har gavn af samarbejdet med DTU

GTS-institutter i DTU Science Park: FORCE Technology i spidsen for nyt grønt økosystem

Fire af Danmarks syv GTS-institutter holder til i DTU Science Park, hvor de samarbejder med andre deep tech-virksomheder og samtidig stiller testfaciliteter, infrastruktur og viden til rådighed. Vi har sat Thomas Bech Hansen, Vice President i FORCE Technology, stævne for at høre mere om GTS-institutternes rolle i udviklingen af dansk erhvervsliv.

Læs mere om FORCE Technologys rolle i udviklingen af dansk erhvervsliv

Forskning og innovation under pandemipres

Selvom mange virksomheder i DTU Science Park har klaret sig fornuftigt igennem den værste del af coronanedlukningen, har pandemien sat sine spor. Mange virksomheder, særligt startups og scaleups, har måttet finde nye måder at produktudvikle, teste og lave research, men hos startuppen Insai, som bor i Futurebox i Lyngby, har det også medført en positiv udvikling for teamet.

Læs her hvordan coronapandemien har sat sin spor hos startuppen Insai