DTU Science Park har kontorer til leje i attraktive erhvervsejendomme i Hørsholm og Lyngby. Samlet råder DTU Science Park over mere end 180.000 m2 erhvervslokaler og mere end 200 forskellige kontorlejemål. Vores forskerpark er målrettet til virksomheder inden for cleantech, biotech, medico og IKT og vi tilbyder leje af kontorer, højteknologiske laboratorier og værksteder.

Luftfoto 2800 Lyngby DTU Science Park  DTU Science Park 2970 Hørsholm

Vores erhvervsejendomme giver derfor din virksomhed en unik mulighed for at få de helt rigtige faciliteter, masser af fleksibilitet og at blive en del af et vækstmiljø og et netværk, som kan være med til at sikre jeres virksomheds succes.

 

Derfor skal du vælge DTU Science Park

For os hos DTU Science Park betyder det alt, at vi er mere end bare et kontor. At når du lejer dig ind i vores forskerpark, så er det, fordi du ved, at vi investerer i at skabe de bedste betingelser for din virksomhed. Du skal vælge at leje dit kontor hos os, fordi din videnintensive virksomhed får nogle fordele, du ikke finder andre steder:

> Gratis adgang til vækstforløb med de andre virksomheder i netværket.
> Gratis arrangementer med fokus på din forretning.
> Stærke netværksmuligheder, sparring og synergi med andre virksomheder.
> Lækre faciliteter og mulighed for at leje højteknologiske laboratorier og værksteder.
> Masser af fleksibilitet når din virksomhed vokser sig større.
> Hurtigt internet
> Masser af parkeringspladser

netværksmuligheder, sparring og synergi med andre virksomheder

Bliv en del af netværket

For virksomheder, der beskæftiger sig med højteknologiske produkter inden for cleantech, biotech og medico m.m., er det en stor gevinst at blive en del af et netværk, hvor der dagligt er mulighed for at hente inspiration og sparre med de andre virksomheder. Når du lejer dit kontor hos DTU Science Park, kommer du til at arbejde tæt på andre i samme branche. I kommer til at mødes til vores arrangementer, og i frokostpausen, og det betyder, at I får de fordele, som altid følger med et godt relevant netværk.

Lej en erhvervsejendom hvor du får adgang til netværk og sparring

Forskerpark i Hørsholm og Lyngby – tæt på København

Målet med DTU Science Park’s erhvervsejendomme er at være med til at skabe et højteknologisk vækstcentrum tæt på DTU i Lyngby og Hørsholm. Det gør vi ved at give din virksomhed det bedste tilbud, hvad angår kontorleje, faciliteter og beliggenhed. I forskerparken i Lyngby tilbyder vi nyindrettede kontorer samt laboratoriefaciliteter, som er velegnede til bioteknologisk forskning, kemi eller medico-teknologi.

Bioteknologisk forskning. DTU Science Park

Kontakt

Søren Husby

Head of Lettings

Tlf: +45 2926 1222

LinkedIn

Bliv kontaktet af os for mere information - udfyld formularen