GreenUP Graduation Dinner

Dato:

Tid:

Sted:

01. februar 2024
17:00

20:30

Level 3

Elektrovej 331

2800

Kongens Lyngby

Tilmeldingsfrist:

Kontaktperson:

-

Mads Rømer Svendsen

GreenUP Graduation Dinner

I løbet af de sidste 20 måneder er den anden kohorte af GreenUP Accelerator lykkedes med at skalere deres virksomheder og har vist potentiale for en spændende rejse fremad!

Her er de fem virksomheder, vi vil fejre:

TEMPTY FOODS løser udfordringen med at finde attraktive plantebaserede alternativer. Deres produkt, TEMPTY, fokuserer på smag og ernæring ved at bruge mycelium og plantebaserede ingredienser til en ren-protein mulighed med et klart etiket.

Zupply tilbyder en cirkulær materialestyringsplatform designet til konstruktionsarbejde. Denne platform strømliner planlægningen, styringen og genanvendelsen af byggematerialer. Det er en end-to-end softwareløsning, der udnytter data og automatisering og optimerer arbejdsgange.

4i4 forbedrer energieffektiviteten af ventilationssystemer (HVACs) efter installation. Deres løsning tilsluttes eksisterende systemer og tilbyder: Øget effektivitet, besparelser på elektricitet og præcise CO2-emissionsdata til bæredygtighedsrapporter.

Hydrovertic specialiserer sig i løsninger til vertikal landbrug ved at anvende hydroponik og avanceret teknologi til at dyrke afgrøder med minimale krav til vand og plads, hvilket bidrager til bæredygtige landbrugspraksisser.

REXCON revolutionerer byggeindustrien med deres innovative løsning ReBLOCK, der adresserer nye CO2-regler og tilbyder et bæredygtigt alternativ til nuværende materialer. Det er et træbaseret, genanvendeligt og bærende modulært byggebloksystem til ydervægge, hvilket forenkler konstruktionen.


Program

17.00-17.20: Networking

17.20-17.30: Welcome by Steen Donner CEO at DTU Science Park.

17.30-18.00: Keynote Cecilie Willer on Founders’ Mental Health

18.00-19.00: Dinner

19.00-19.30: Celebration of the startups

19.30-20.30: Networking

Events

august 15
Kongens Lyngby

Applied AI Lunch Talks

Del din viden og professionelle erfaring indenfor bruget af AI med et engageret publikum af studerende, forskere og SMEs.

Få besked om nye relevante events

Udfyld kontaktformularen og få besked om nye arrangementer på mail