Discovery Day

Dato:

Tid:

Sted:

18. juni 2024
14:00

18:00

DTU Science Park, Bygning 331, Level 3

Elektrovej 331 Lundtofte

2800

Kongens Lyngby

Tilmeldingsfrist:

Kontaktperson:

13. juni 2024

Nicolas Hawtin

+45 31754993

Deltag i Dual-Use Growth Discovery Day

Din startup tilbyder måske den perfekte løsning på et akut problem, som du endnu ikke var klar over, at du kunne løse. Eller måske ser du allerede potentialet men er ikke klar over, hvordan du skaber de gode forbindelser med de rigtige partnere og kunder.

Vær med tirsdag d. 18. juni fra 14.00 – 18.00 og få svar på dine spørgsmål og mulighed for at afveje potentielle forbindelser.

Under eventet vil du modtage feedback fra partnerne i Dual-Use Growth: DTU Science Park, Nationalt Forsvarsteknologisk Center (NFC), Forsvarets materiale- og indkøbsstyrelse (FMI) og PSV (PreSeed Ventures).

Som startup, vil du have muligheden for at:

  • Møde potentielle investorer, kunder og partners,
  • Modtage feedback på dine udfordringer og spørgsmål,
  • Tilpasse dine spørgsmål og svar imellem sessionerne,
  • Opnå indsigt i hvordan denne sektor finder, udvikler og køber produkter samt løsninger.

Med vores nyeste accelerations-program, Dual-Use Growth, Nationalt Forsvarsteknologisk Center (NFC) og DTU Science Park og i samarbejde med FMI og PreSeed Ventures, er formålet at hjælpe din startup med at forstå potentialet af at matche netop dit nye produkt eller service med en potentiel kundes købekraft, som understøttes af et behov og ikke mindst mulighed for at skabe en forskel.

Lær mere her.

Events

august 15
Kongens Lyngby

Applied AI Lunch Talks

Del din viden og professionelle erfaring indenfor bruget af AI med et engageret publikum af studerende, forskere og SMEs.

august 23
Hørsholm

Sportsfestival 2024

Deltag i Sportsfestivalen 2024 – vores årlige sportsdag, hvor virksomhederne i Lyngby og Hørsholm samles til en dag fyldt med sport og hygge.

Få besked om nye relevante events

Udfyld kontaktformularen og få besked om nye arrangementer på mail