Valhacks 2024 på DTU

Dato:

Tid:

Sted:

08. juni 2024
09:00

20:00

DTU Skylab

Centrifugevej 374

2800

Kongens Lyngby

Tilmeldingsfrist:

Kontaktperson:

-

Alessia Ortile

Deltag i Valhacks og mød studerende fra DTU

Valhacks er et 8 timers ‘hackaton’, som har til formål at samle virksomheder og studerende fra DTU i DTU Skylabs innovative miljø. I forbindelse med eventet får studerende mulighed for at bruge deres viden og evner til at løse en praktisk opgave, mens der er rig mulighed for at spare, lære og skabe netværk på en ny og sjov måde. De deltagende vælger et emne, som er præsenteret af eventets partnere, hvortil de får mulighed for at demonstrere forskellige løsninger inden for den givne tidsramme.

Virksomheder kan deltage i eventet ved at blive partnere, og dermed få mulighed for at blive repræsenteret på campus samt at kunne tale med potentielle fremtidige ansatte i et afslappet miljø. I den forbindelse sørges der for, at 30 studerende deltager i arrangementet.

Valhacks afholdes af medlemmer af BEST Copenhagen i samarbejde med IDA. The Board of European Students of Technology (BEST) er et internationalt netværk af studerende fra mere end 80 lande, som har til formål at integrere studerende, akademiske og industrielle organisationer ved at tilbyde komplementær uddannelse, selvudvikling samt kulturel udveksling.

Ret henvendelse til Alessia Ortile for yderligere information samt tilmelding.

Events

juni 2
Hørsholm

BiotechBikers cykeltur

Er du cykelentusiast, og arbejder du inden for life science- eller biotek? Så tag med BiotechBikers på en cykeltur på 60-70 km.

Få besked om nye relevante events

Udfyld kontaktformularen og få besked om nye arrangementer på mail