Webinar: 3D printede implantater 

Vær med når Particle3D i samarbejde med IDA holder et spændende webinar om virksomhedens rejse. Hør hvordan de gik fra at opfinde deres patenterede 3D print teknologi til udviklingen af 3D printede patient-specifikke knogleimplantater. 

Particle3D er en dansk MedTech virksomhed, som anvender patenteret teknologi til at 3D printe patient-specifikke, naturlige og bionedbrydelige knogleimplantater, som omdannes til rigtig levende knogle. Casper Slots er kommerciel direktør for Particle3D og var med til at stifte virksomheden i 2017 foranlediget af opfindelsen af den prisvindende teknologi. Teknologien, som involverer en innovativ sammensætning af biomaterialer til 3D print, blev udviklet mens to af de tre stiftere var ingeniørstuderende på Syddansk Universitet.  

Til dette webinar kan du møde Casper Slots, som giver dig et unikt indblik i virksomhedens udvikling fra opstart til det nuværende produkt. Casper vil herunder fortælle om teknologiens opbygning, som muliggør den innovative 3D print proces, hvor objekter konstrueres direkte fra en CAD-fil. Derudover kan du høre om, hvordan Particle3D i dag anvender den innovative teknologi til at udvikle knogleimplantater, som bliver designet til den enkelte patient ved hjælp af 3D ingeniørarbejde, og sideløbende har udviklet og lanceret et 3D printet R&D produkt på baggrund af den opbyggede ekspertise inden for 3D print af biomaterialer.  

Oplægsholder: 

Casper Slots er uddannet civilingeniør i Velfærdsteknologi, og har i de sidste fem år arbejdet med udviklingen af nye bioinks til 3D print, og systemer til levering af medicin. Han fungerer i dag som kommerciel direktør for Particle3D, hvor han står i spidsen for virksomhedens kommercielle udvikling.  

Webinaret kommer til at foregå tirsdag d. 02. februar 2021, kl. 09:00-11:00. 

Deltag her.