Coffee & Connect som webinar i stedet, oplæg fra Kongressen.com.

Vigtigt oplæg for dig der arbejder professionelt med USA

Kære virksomheder

Vi kan desværre ikke afholde Coffee & Connect i denne måned grundet den nuværende corona situation i Danmark, men derfor skal du ikke snydes for et spændende oplæg fra Kongressen.com. Coffee & Connect går virtuelt i oktober, hvor vi afholder vores fysiske netværksmorgenmad som et webinar.

 Oplæg med Kongressen.com

Kongressen.com oplever en stigende efterspørgsel fra virksomheder, der mangler overblik og dansk vinklet dækning af forholdene i USA. En dækning, der gør virksomhederne optimalt orienteret, vil skabe et bedre samarbejde med amerikanske partnere og derved gøre det nemmere at tage mere oplyste beslutninger som virksomhed.

Oplægget vil indeholde følgende fokuspunkter:

  • Trump/Biden – hvad vil den reelle forskel være, fra et dansk perspektiv?
  • Ekstremt opbrud i USA – valg, race og corona. Her vil der være konkrete eksempler på fordele og ulemper i disse tider.
  • Startups og udviklingen i USA – hvad skal man som startup være opmærksom på, hvis man have foden indenfor på det amerikanske marked?

Så arbejder du professionelt med USA eller har din virksomhed tanker om det? så vil dette oplæg helt sikkert være noget for dig.


Bag kongressen.com står Lasse Pedersen (billede), tidl. redaktør hos blandt andet DR, Ekstra Bladet og producent bag en lang række dokumentarer samt Anders Agner, en af landets førende USA eksperter, fast kommentator hos DR og Ritzau.

Deltag direkte i Teams webinaret her

Et godt tilbud til alle DTU Science Park virksomheder

DTU Science Park virksomheder har nu mulighed for at blive erhvervsabonnent hos kongressen.com gratis resten af året.

Følg linket her hvis du ønsker at benytte dig af dette tilbud.

Hvis du vil fortsætte dit abonnement efter prøveperiode, konverteres abonnementet for din virksomhed til en særpris på kr. 499,- pr. måned, som virksomhed i DTU Science Park

Ønsker du ikke abonnementet skal fortsætte efter prøveperioden skal du afmelde det senest d. 21/12 via det samme link.