Dansk medicoprodukt fra idé til marked

Den danske scale-up, Cortrium, får i år deres device, en ledningsfri hjertemonitor, ud og gøre gavn på de danske hospitaler. Hør om deres rejse fra idé til marked, og om hvad det egentligt kræver at leve op til myndighedernes krav for medicinsk teknologi.

Innovation og nytænkning skaber hurtigere diagnosticering, mere præcise undersøgelser og bedre behandlingsmuligheder, men i processen møder mange medico-startups og andre virksomheder med innovative idéer store udfordringer, når de begynder at sætte sig ind i, hvad der skal til for at komme på markedet med deres medico-produkt.

Den danske medtech scale-up, Cortrium, har udviklet en hjertemonitor. Devicet kaldes C3 Holter Monitor og er fri for ledninger, nem at udtrække data fra, har en lang batterilevetid og er mere bekvem for patienter at bære end traditionelle løsninger på markedet. Hjertemonitoren bliver nu den nye standard for ambulant hjerteovervågning på seks hospitaler i Region Sjælland. Cortriums monitorer er nu på markedet i 14 lande.

I webinaret kan du høre om Cortriums rejse fra idé til marked, høre om deres op- og nedture samt om, hvad der skal til for at leve op til de høje krav til medicinsk udstyr.

Talere:

  • Erik Poulsen, MD, MSc, Co-Founder & Chief Scientific Officer, Cortrium
  • Andreas Stochholm, Biomedical engineer, Chief Technical Officer, Cortrium

Læs mere om Cortrium her 

Tilmeld