Webinar: Den nye strategi for bæredygtigt byggeri

Til dette webinar vil IDA fortælle, hvordan regeringen vil præsentere et oplæg til en samlet strategi for bæredygtigt byggeri inden udgangen af 2020. Strategien har til formål at fremme den bæredygtige udvikling i byggeriet og den vil fokusere på emner inden for både de klimamæssige og de sociale samt de økonomiske områder.

Strategien har til formål at fremme den bæredygtige udvikling i byggeriet og den vil fokusere på emner inden for både de klimamæssige og de sociale samt de økonomiske områder.

På dette webinar vil Niels Bruus Varming, Chefkonsulent hos Trafik-, Bygge- og Byggestyrelsen præsentere strategien, hvorefter der er mulighed for debat om strategien.
Moderator fra IDA Byg er: Kurt Emil Eriksen, der vil samle spørgsmålene og stille dem videre. 

Regeringen er kommet med en strategiplan for udvikling af byggeriet i fremtiden, som skal sikre Dansk byggeri i form af erhvervets udvikling og konkurrenceevne i en fremtid med stigende international konkurrence og nye globale udfordringer.
Planen hviler på ”Vejen til et styrket byggeri i Danmark”, der indeholder konkrete initiativer, der skal fremme effektivitet, vækst, produktivitet og bæredygtighed, samt et sundt og sikkert arbejdsmiljø i byggeriet. Så byggeriet bliver af høj kvalitet og værdi for brugerne og det globale marked, og at priserne for danske byggerier er internationalt konkurrencedygtige. 

Webinaret kommer til at foregå mandag d. 18. januar 2021, kl. 15:00-16:00. 

Læs mere og deltag her.