Webinar: Kan en digital sparringspartner hjælpe et team til bedre samarbejde? 

Du har sikkert stødt på conversational interfaces fra chatbots før. Chatbots, der skal hjælpe dig med flybilletter, telefoni eller forsikring.  

Til dette IDA webinar vil Mads Bab fortælle om chatbot-teknologiens muligheder i et helt andet regi. Nemlig som hjælp til ledelse. Hør om de praktiske erfaringer med at bruge teknologien i udvikling af en digital sparringspartner, der hjælper teams med at forbedre deres samarbejde. Mads deler erfaringerne fra et forskningsprojekt, der drives sammen med Statens Institut for Folkesundhed, og som er finansieret med knap 4 mio. af Velliv foreningen. 

Til webinaret tages du med bag ”kulissen” og involveres i nogle af de designmæssige dilemmaer som Mads og teamet af designere er stødt på. 

Vær med til at drøfte hvilke muligheder og udfordringer, der er forbundet med conversational interfaces og natural language understanding i udviklingen af digitale sparringspartnere. 

Oplægsholderen 

Mads Bab har 20 års erfaring som rådgiver inden for forandringsledelse, mental sundhed og adfærdsdesign. Han er i dag Managing Director i Humanai og designer kunstig intelligente sparringspartnere, der understøtter organisationer og styrker de processer, der ofte forsømmes på grund af manglende tid eller økonomi. 

Webinaret foregår  torsdag d. 28. januar 2021, kl. 17:00-19:00. 

Læs mere eller tilmeld dig her.