Heldags online event: Digital Vækst 2021

Dansk Erhverv inviterer i samarbejde med Computerworld og Reach Medier dig til et heldags online event, hvor der vil blive diskuteret, hvordan du og din virksomhed lægger fundamentet for og realiserer vækst gennem digitale værktøjer og strategier.

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser ofte verden som én stor markedsplads. Alt sammen elementer, der skaber et gunstigt digitalt vækstmiljø.

Derfor er innovation, hastighed og data samt det globale fokus omdrejningspunktet for konferencen Digital Vækst 2021.

Som deltager på Digital Vækst 2021 får du desuden indsigt i nogle af de danske virksomheder, der har klaret de digitale udfordringer så forbilledligt, at vi andre gerne vil kigge med.

Online eventet kommer til at foregå torsdag d. 21. januar 2021, kl. 9:00-15:00. Se det fulde program her.

Der er ikke blot tale om streaming af et event uden tilskuere, men om en dynamisk og afvekslende live-begivenhed med Computerworlds chefredaktør, Lars Jacobsen, som ankermand, hvor der skiftes mellem indlæg, interviews, debatter, gæster i studiet og transmission via webcam.

Digital Vækst 2021 henvender sig til en bred deltagerskare med interesse for digital transformation. Er du CEO, økonomiansvarlig, it-ansvarlig,  digitaliseringsansvarlig, forretningsudvikler, marketing- eller salgschefeller konsulentmv. så vil du ikke gå glip af dette event. 

Tilmeld dig her.