Online event: Morning Talk – Future of Work – Digitalt kompetenceløft hos SMV’er

Hvordan sikrer virksomheder sig de rette digitale kompetencer? Og hvordan forholder du dig til den hastige digitale udvikling og holder dig ajour som SMV? Mange danske SMV’er har de seneste år haltet efter større virksomheder, når det kommer til digitalisering og anvendelse af ny teknologi. DTU Industrial Partnerships inviterer dig derfor til en morgensnak for at diskutere om disse udfordringer.

Digitale kompetencer er nødvendige for at drive virksomhed i dag. Arbejdsmarkedet er i hastig ændring, og digitalisering og automatisering vinder frem. Produktionsopgaver løftes af digitaliserede robotter, salgs- og marketingsprocesser er i stigende grad datadrevne og produktudvikling baseres på softwareteknologi.

DTU sidder på en stor del af de kompetencer, som er i efterspørgsel, og spiller en vigtig rolle i forhold til at efteruddanne og skabe kompetenceløft i danske virksomheder.

Til denne Morning Talk dykker DTU ned i, hvordan man som virksomhed kan komme i gang med at løfte sine digitale kompetencer – samt perspektiverne for den digitale fremtid vi alle må orientere os imod.

I selskab med KomDigital, DTU Learn for Life og virksomheden Online Advisor sætter DTU i 45 min. fokus på digital opkvalificering i små- og mellemstore virksomheder. Nyd en kop kaffe og sæt dig til rette i sofaen – emnet er serveret.

Online eventet kommer til at foregå onsdag d. 25. november 2020, kl. 9.00-10.00.

Oplægsholderne:

Ellen Als, Program Director, DTU Learn for Life

DTU Learn for Life er DTU’s center for efteruddannelse. De har et bredt udbud af kurser, og er specialiserede inden for efter- og videreuddannelser – alt fra det korte og kompakte virksomhedstilpassede kursus til deltidsuddannelser på diplom- og masterniveau.

Sofie Rasmussen, Projektleder KomDigital/DTU Compute.

KomDigital er et projekt, der tilbyder opkvalificeringsforløb til SMV’er på DTU. Det er drevet fra DTU Compute med en bred partnerkreds, og de skræddersyer forløb for SMV’er med fokus på at udvikle digitale kompetencer , der giver virksomhederne en forståelse for bedre udnyttelse af ny teknologi. Deres tilgang er meget praksisorienteret og bygger på principper om aktionslæring.

Johnny Møller, CEO, Online Advisor

Online Advisor er en dansk virksomhed, der har praksis-erfaring med at løf-te deres digitale kompetencer gennem et KomDigital forløb. De har med egne ord fået “afklaret en retning, der er 100% medarbejderejet” i deres digitale omstilling.

Læs mere eller deltag her.