GUTXY – fremtiden er mikrobiom-centreret

Ved at indsamle prøver og studere dem var Darwin i stand til at finde ud af, hvilke arter der boede der, og hvorfor. I dag har næste generations sekventering åbnet en helt ny verden af analyser.

Beskrivelse

Denne næste generations sekventeringsteknologi lader forskere bryde prøver fra hinanden, udtrække deres DNA og identificere mikrober på en måde, der aldrig før var mulig. Ved at bruge markørgener (16S for bakterier og 18S for eukaryoter) kan vi se, hvilke mikrober der lever i vores tarme. Denne slags “mikrobiomprofilering” gør det muligt for os at se, hvordan vores samling af mikrober ser ud – og det er præcis, hvad GUTXY (“gut-see”) handler om.

I dette webinar vil grundlæggeren og administrerende direktøren for GUTXY, Sofia Popov, diskutere vigtigheden af tarmmikrober for vores generelle helbred, og hvordan vi kan bruge vores mikrobiom som et værktøj til personlig velvære. Sofia vil give en introduktion til mikrobiomtest samt dykke ned i de nyeste forskningsresultater, hvorfor mikrobiomet betyder noget, og hvordan vi kan opretholde tarmsunde vaner.

Du er hvad dine tarmmikrober spiser!

Om GUTXY
GUTXY er en tarm-wellness-platform, der hjælper enkeltpersoner med at træne uddannede diæt- og livsstilsvalg ved hjælp af mikrobiomet som et værktøj.

IDA Crowdfunding
GUTXY findes i øjeblikket på IDAs crowdfunding-platform, hvor du kan læse mere om og deltage i kampagnen.

Dette webinar foregår på engelsk.