Fokus på innovative og digitale sundhedsløsninger: HealthTech i Holland, udvikling og muligheder

Ligesom Danmark er Holland et meget innovativt samfund med fokus på life science samt behovet for innovative og digitale sundhedsløsninger. Dette er blevet mere og mere tydeligt i begge lande.

Den danske ambassade inviterer dig til et webinar om HealthTech i Holland. H.E. Jarl Frijs-Madsen er vært for webinaret, der finder sted torsdag den 16. september 2021 kl. 10.00 – 12.00. 

Holland og Danmark står over for mange af de samme sundhedsudfordringer såsom stigende sundhedsudgifter, en voksende befolkning og mangel på sundhedsudbydere. For at klare disse udfordringer fokuserer hollænderne i stigende grad på at forbedre og øge brugen af fjernovervågning, hjemmepleje, selvforvaltning og fuldt integrerede digitale løsninger. 

Danmark er et meget digitaliseret land, og der er muligheder i Holland for danske healthtech-virksomheder, især med markante, værdiskabende og innovative løsninger. Disse muligheder vil blive uddybet under webinaret. 

Program (foreløbig) 

10.00-10.05 Velkommen af Danmarks ambassadør i Nederlandene 

10.05-10:10 Indledning, af Andrea Orsag, Moderator, medstifter af MissionC (bekræftet) 

10:10-10:30 Introduktion til den hollandske sundhedssektor og dens fremtidige udvikling, af prof. Nico van Meeteren, administrerende direktør og generalsekretær i Health ~Holland (Topsector Life Sciences &Health) 

10:30-10:50 HealthTech på hollandske hospitaler &indkøbsprocesser, af Gerwin Meijer, direktør for InkoopAlliantie Ziekenhuizen og næstformand for European Health Public Procurement Alliance (EHPPA) (bekræftet) 

10:50-11:20 Sundhedssektoren fra et dansk perspektiv – Etablering & Salg, af blandt andre: Florian Pickert, Country Manager hos Coloplast B.V. (bekræftet) 

11:20-11:45 Q&A til et panel af talerne, afsluttet med en Round-off, modereret af Andrea Orsag 

11:45-12:00 Tak for i dag, fra ambassadøren 

Webinaret foregår på engelsk 

Vi vender tilbage med det endelige program, når vi kommer tættere på arrangementet. 

 

Den danske ambassade glæder sig til at byde dig velkommen og sætter pris på dit svar senest den 23. juli 2021 til Emilie Mørup, handelsrådgiver, på emilmo@um.dk. 

Ved årets udgang inviterer den danske ambassade til et fysisk arrangement på Ambassadørens bopæl, hvor danske sundhedsvirksomheder og hollandske sundhedsorganisationer mødes. 

 Svar til Emilie Mørup, emilmo@um.dk, senest den 23. juli 2021