Webinar: Kom godt fra start som selvstændig

Har du lige startet din egen virksomhed? Eller er det noget du brænder for at gøre i fremtiden? Så er dette webinar fra IDA lige det, du søger efter.

Har du lige taget springet og startet din egen virksomhed? Eller drømmer du om at gøre det? Så kom og få gode råd til at takle alle de praktiske spørgsmål, og hør selvstændige, jurister, revisor og karrierekonsulent fortælle om, hvordan de konkrete problematikker, som man støder på som helt ny selvstændig, kan gribes an i forskellige situationer.

Som helt ny selvstændig er der mange ting at holde styr på:

  • Hvornår er man selvstændig, og hvordan registrerer man egen virksomhed?
  • Hvordan fungerer det regnskabs- og skattemæssige, og hvad med bogføring, skattefradrag, selvangivelse og forskudsopgørelse?
  • Crowdfunding og digitale platforme – hvad er det?
  • Hvordan med forholdet til den tidligere arbejdsgiver?
  • Hvad skal man huske på, når man forhandler kontrakt?
  • Hvordan får man fat i kunderne, og hvordan med markedsføringen?

Disse er spørgsmål, Djøf og IDA vil hjælpe dig med at få svar på som helt nystartet selvstændig eller lige inden man tager springet.

Du kommer til at høre jurister fra både Djøf og IDA, der til daglig rådgiver og vejleder medlemmer med egen virksomhed. Få også økonomiske råd direkte fra en regnskabschef, der tog springet som selvstændig. Hør desuden om markedsføring gennem sociale medier fra en karriererådgiver.

Til dette webinar bliver du klogere på alt det, du SKAL have styr på, hvis du vil være selvstændig.

Webinaret er gratis for alle – også for dig, som ikke er IDA-medlem.