Kom til foredrag om tillid som værdiskaber for din organisation

Når tilliden ryger, ryger arbejdsglæden og samarbejdet.

Er tillid en værdi i din organisation? I Danmark har vi høj tillid. Faktisk stoler 78 % af os som udgangspunkt på hinanden – og ikke bare på venner og familie, men også på folk vi slet ikke kender.

Det er det vigtigste udgangspunkt for det gode samarbejde, og en særdeles vigtig fællesnævner for, at vi kan skabe værdi og gøre samarbejdet langt mere effektivt.

Det er også et kendt begreb, at vi mennesker har forskellig baggrund – både social og uddannelsesmæssig, og heldigvis for det – men respekterer vi det i dagligdagen, specielt når vi skal tænke nyt og træffe de helt rigtige beslutninger? Og bruger vi den forskellighed til at opnå forståelse og bygge videre på hinanden?

Om foredraget

Vi tror på nysgerrigheden over for andre og tilliden i rummet, og det gør Dorte Krogh og Georg Julin også. De har mange års erfaringer fra internationale og danske organisationer. De har set, hvad det kræver, for at der opstår den følelse af tillid og sammenhørighed i både krop og lokale, som gør at vi rykker os og føler os involveret.

Kom indenfor i Søhuset og bliv klogere på:

  • Hvordan tillid er en værdi, som skaber værdi for organisationen – også for bundlinjen.
  • Hvordan forankring af kultur og værdier i en organisation ikke bare er ”blødt og udefinerbart”, men vigtigt for resultaterne.
  • Hvordan samarbejde på tværs af holdninger – så alle føler sig involveret – giver muligheder og ikke udfordringer.

Arrangementet afholdes i:

Søhuset Konferencecenter, Venlighedsvej 10, 2970 Hørsholm

Dato for afholdelse:

Fredag den 15. november kl. 08.00 – 10.00

Dørene åbnes klokken 08.00, hvor der vil blive serveret en udsøgt morgenbuffet og være mulighed for networking.

Foredragsholdere

Georg Julin

GEORG JULIN er Kommunikation-srådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for TV og radio, foredragsholder, eventudvikler, musikproducer, moderator/ordstyrer.

Hvordan samarbejder vi – og ved vi det?
Det er et kendt begreb at vi mennesker har forskellig baggrund – både social og uddannelsesmæssig, og heldigvis – men respekterer vi det i dagligdagen, specielt når der skal nytænkes og træffes beslutninger?

Dorte Krogh

DORTE KROGH er foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver.

Tillid når stuktur og kultur mødes i fremtidens virksomheder.
Dorte Krogh tager udgangspunkt i refleksioner over at bygge bro når digitalisering og teknologi møder organisationskulturen og de nødvendigheder, muligheder og dilemmaer der ligger heri. Der bliver refleksion for publikum.