Kunne du tænke dig at prøve floorball?

Så kom til et hyggeligt udendørs floorball-event på parkeringspladsen på Agern Allé 24 fredag d. 25. juni.

Hvad er floorball?

Floorball er et tempofyldt holdspil med stave og en plasticbold, der spilles langs jorden. Formålet er at skyde bolden ind i modstanderens mål ved hjælp af et skud med staven, da det ikke er tilladt at score med kroppen. Holdet med flest mål på tavlen, når en kamp slutter, vinder.

Sådan kommer det til at foregå

Vi sætter en udendørsbane op og håber på godt vejr fredag d. 25. juni. Banen er 10X20 meter og kommer til at stå på parkeringspladsen ved Agern Allé 24. Vi starter med en lille introduktion til spillet (så bare kom selvom du aldrig har prøvet det før) og går derefter i gang med en lille turnering. Der er plads til 5 spillere på et hold, hvoraf 3 personer spiller ad gangen i ca. 6 min.

Der er tre spilletidspunkter: kl. 12-14, 14-16 og 16-18.  Der er efter først til mølle-princippet, og der er plads til 35 personer pr. gang.

Tilmelding

Det er helt gratis at deltage og den lokale floorball forening sørger for bane, stave og bolde. Du skal blot tilmelde dig – enten sammen med dine kollegaer eller som enkelt person. Hvis du ikke har et hold, skal vi nok sørge for at sætte dig på et hold. Hvis du har et hold, skal I alle huske at skrive samme holdnavn. Et hold består af mellem 3-5 spillere.

Vores system styrer selv, når maks. antal deltagere er opnået. I det tilfælde kan du prøve et af de andre spilletidspunkter.

Vi glæder os til at se dig i action 🙂

NB! I tilfælde af kraftig regn, kan vi være nødsaget til at aflyse dette event.

 

Tilmeld