Webinar: Kunstig intelligens til beslutningsstøtte i akutte sundhedsfaglige konsultationer 

Tænk hvis man kunne benytte kunstig intelligens til at kunne forudsige og identificere kritiske tilstande hos patienter, såsom hjertestop eller slagtilfælde. 

Startupvirksomheden Corti bruger kunstig intelligens til at analysere millioner af patientsamtaler. Cortis software identificerer mønstrene i samtalerne og hjælper læger og andre eksperter med at forudsige og opdage potentielt livstruende situationer som f.eks. hjertestop, blodpropper mm. 

På dette webinar giver Lars Maaløe, CTO og co-founder i Corti, et indblik i virksomheden, som har bygget en kunstig intelligens, der agerer beslutningsstøtte til den sundhedsfaglige ekspert under en konsultation. Præsentationen går i dybden med samarbejdet mellem Corti og Region Hovedstadens Akutberedskab, den tekniske udvikling og den kliniske validering. Ydermere løfter Lars sløret for Cortis globale udvikling fra både en teknisk og kommerciel vinkel. 

Oplægsholdere: 

Lars Maaløe er medstifter og Chief Technology Officer i Corti. Lars har en MSc og PhD i maskinlæring fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Han blev nomineret til ’PhD of the Year’ af Institut for Matematik og Computer Science og har publiceret forskning ved de fremmeste maskinlæringskonferencer. Tidligere har Lars arbejdet for den finansielle sektor, Issuu og Apple. 

Webinaret kommer til at foregå torsdag d. 28. januar 2021, kl. 17:00-18:00.  

Læs mere eller tilmeld dig her.