Deltag i Nordic Life Science Days – 15% rabat for virksomhederne i DTU Science Park (20.04.2021 – 23.04.2021)

En velkomstarena for erhvervslivet og mennesker

Nordic Life Science Days er den største nordiske partner konference dedikeret til life science-industrien. Siden starten i 2013 har begivenheden næret et samfund af mennesker fra verden af ​​life science og skabt et unikt sted at drive forretning. De fleste deltagere udtrykker deres glæde over den uformelle atmosfære kombineret med en organiseret tilgang til at møde meget relevante mennesker. Returbesøgende kommer tilbage, fordi de føler, at de tilhører vores voksende community.

I år finder begivenheden sted i digitalt format med levende og virtuelle rum til meningsfulde møder, hvor en-til-en-møder er et af hovedfunktionerne i NLSDays. Derudover giver den høje kvalitet af emner og oplægsholdere indsigt i de nyeste tendenser inden for videnskab og forretning. NLSDays tiltrækker førende beslutningstagere fra biotek, farmaceutisk og medicinsk samt økonomi, forskning, politik og regulerende myndigheder.

 

Som virksomhed i DTU Science Park, har du mulighed for at få 15% rabat. Kontakt venligst, Head of Communications & Community, for at få din rabatkode.

Se mere information her