Online seminar serie om healthtech market opportunities (3. seminar – Oslo)

Udenrigsministeriet, Health Tech Hub Copenhagen, Healthcare Denmark og Copenhagen Business Hub inviterer dig til en serie af online seminarer om healthtech, hvor du får unik og aktuel indsigt i tre attraktive healthtech markeder.

Igennem denne tre-fasede online seminar serie vil danske sundheds- og tech rådgivere, der repræsentere Toronto, Dubai og Oslo give en opdatering på aktuelle markedsmuligheder, indkøbsprocesser og lovgivningsmæssige rammer for de tre markeder.

Dette event omhandler Oslo, Norge og finder sted den 26. oktober 2020 kl. 10.00-12.00. 

Til dette online seminar vil ambassaden i Oslo præsentere konkrete healthtech markedsmuligheder samt give et overblik over de aktuelle markedstendenser og eksportåbninger i Norge.

Rådgivere, indenfor sundhed og teknologi, vil sammen med de norske digitale sundhedsmyndigheder, uddybe projektet ‘Akson’ – som er et fælles kommunal tidsskrifte og en omfattende samarbejdsplatform for kommuner. Desuden kan du høre mere, om hvordan ‘Akson’ projektet kan blive en forretningsmulighed for din virksomhed, således at I kan indtræde på det norske marked.