Webinar: Ooono trafikalarm – få indblik i en imponerende vækstrejse! 

Hør hvordan Ooono skaffede kapital, udvidede sin IT-afdeling og håndterede en hurtigt voksende forretning!  

Et unikt indblik i en succesfuld dansk start-up

I samarbejde med DTU Science Park og  EPICO-IT deler CEO hos Ooono trafikalarm, Christian Walther, de erfaringer, han og resten af Ooono-teamet har erhvervet sig i løbet af de seneste to år. Der vil blive lagt vægt på Ooono’s udfordinger ved at være en vækstende start-up, såsom søgen efter kapital, udfordringen med at understøtte et hurtigt voksende antal brugere, og hvordan Ooono formåede at skalere deres IT-afdeling på kort tid.

Er du interesseret i at høre mere af succeshistorien fra et dansk start-up? 

Tilmeld dig et inspirerende webinar, hvor Ooono deler deres fortælling om deres rejse inklusiv anekdoter, udfordringer og succeshistorier. Hvem ved, måske kan de inspirere dig til at springe ud i dit eget start-up? Måske får du indsigt og læring, som du kan drage fordel af? Vi glæder os til at tage dig med på Ooono’s rejse.

Hvorfor skal du deltage i dette webinar? 

Måske er du bekendt med tv-programmet ‘Løvens Hule’ og synes iværksættervirksomheder er interessante?

Måske er du nysgerrig efter at få et indblik i kernen af en start-up, og se hvordan en udviklingsproces kan se ud?

Måske har du eller din virksomhed brug for at udvide jeres IT-resourcer, og vil gerne lære mere om hvordan I bedst muligt ansætter flere medarbejdere, eller hvor I finder de rigtige IT-ressourcer, og hvorfor det betyder noget at have det rigtige IT-set-up i jeres virksomhed.

På webinaret vil Christian Walther dele de erfaringer, Ooono har fået på deres rejse fra en simpel idé til hvor de står nu. En rejse i højt tempo, men hvor modningen har fulgt med den hurtige vækst.

I løbet af de sidste to år har Ooono accelereret væksten af forretningen, hvilket også har betydet, at Ooono har haft udfordringer med at understøtte et hurtigt voksende antal brugere af deres service. Derfor blev det en nødvendighed for Ooono at opjustere deres IT-afdeling. En af de udfordringer, Christian vil dele, er hvordan og hvorfor Ooono i sidste ende besluttede at flytte IT-ressourcerne tilbage internt, så de havde større kontrol over de kritiske udviklingsopgaver og IT-systemer som ligger til grund for deres app.

På dette webinar får du indsigt i: 

  • Ooonos rejse – udfordringerne og succeshistorierne
  • Ooonos søgen efter kapital
  • Udfordringen ved at supportere en vækstende brugerskare
  • Skalering af virksomheden – fra få medarbejdere til ca. 30 inden for to år
  • Produktion og skalering af IT-afdelingen – flytte IT-ressourcerne internt igen
  • Ooonos næste skridt

Webinaret foregår tirsdag d. 2. marts 2021, kl. 08:30-09:30

Hvad er Ooono? 

Ooono er en trafikalarm, som placeres i bilen og holder brugeren opmærksom på live trafikforhold omkring sig. Dette gøres via et GPS-signal i enheden og et fællesskab blandt alle brugerne. Ooono indsamler og deler information mellem mere end 300.000 daglige brugere over hele Europa. Udover selve enheden inkluderer løsningen en app, der simpelt viser informationer fra Ooono’s centale systemer. Ooono har fuldt fokus på massic ekspansion i Europa. Hos Ooono brænder medarbejderne for teknologi og design, hvilket er en af grundene til virksomhedens succes.

Oplægsholder  

Christian Walther Øyrabø er administrerende direktør for Ooono og anerkendt dansk iværksætter. Christian har været iværksætter hele sit liv og har været med i over 30 startups, hvoraf 27 lever den dag i dag. Christian har været aktiv i iværksættermiljøet, blandt andet som formand for Dansk iværksætterforening. De seneste år har budt på turbovækst i Ooono, hvor der har været fuld fokus på at udvide forretningen i Europa samt jagten på at opnå en 3-cifret millionomsætning, lige om hjørnet.

EPICO-IT
EPICO-IT A/S er supporting partner til DTU Science Park, Futurebox og Danish Tech Challenge.

EPICO-IT A/S er et af Danmarks største IT-konsulenthuse med mere end 10 års erfaring, som konsulenthus, inden for IT-branchen. De er eksperter i at finde eksperterne og vores mission er at sikre det rette match mellem IT-konsulent og virksomhed.

Vær opmærksom på at webinaret foregår på engelsk.