Bliv skarp på din strategi for patenter og andre IP-rettigheder – Webinar 2: Varemærker og domænenavne

Nu inviterer DTU Science Park i samarbejde med AWA Denmark til en serie af webinarer, som vil gøre dig klogere på, hvad immaterielle rettigheder (intellectual property/IP) er, og hvordan din virksomheds profil kan styrkes ved brug af dem.

Deltag i webinar-serien og hør om relevante typer af IP-rettigheder for din virksomhed, bliv skarpere på hvordan du kan beskytte din idé, tjene penge på din idé og ikke mindst, hvordan en solid IP-strategi kan hjælpe med at øge din vækst. 

Webinarets oplægsholdere er alle fra AWA Denmark (Scandinavian IP Firm of the year 2020), som bl.a. er specialister i at hjælpe startups med at beskytte deres idéer og produkter via patent-, varemærke- og designbeskyttelse. AWA Denmark er også Corporate partner i Futurebox. 

Webinarerne henvender sig både til startups, scale-ups og established virksomheder. 

Webinar 2: Varemærker og domænenavne 

På dette webinar bliver du langt klogere på varemærker og domæner. Selvom du har registreret et domænenavn får du ikke automatisk eneret til navnet. Det er derfor en god idé at overveje, om det skal registreres som et varemærke, så andre ikke må kopiere dit navn. Dette og andre gode råd kan du høre meget mere om på dette webinar.   

Oplægsholder: Johanne Mørk Ahrensbach, Associate, AWA.

Deltag i webinaret tirsdag d. 24. november kl. 8.30 – 9.00 via dette link.