Bliv skarp på din strategi for patenter og andre IP-rettigheder – Webinar 5: IP-strategi for startups

Nu inviterer DTU Science Park i samarbejde med AWA Denmark til en serie af webinarer, som vil gøre dig klogere på, hvad immaterielle rettigheder (intellectual property/IP) er, og hvordan din virksomheds profil kan styrkes ved brug af dem.

Deltag i webinar-serien og hør om relevante typer af IP-rettigheder for din virksomhed, bliv skarpere på hvordan du kan beskytte din idé, tjene penge på din idé og ikke mindst, hvordan en solid IP-strategi kan hjælpe med at øge din vækst. 

Webinarets oplægsholdere er alle fra AWA Denmark (Scandinavian IP Firm of the year 2020), som bl.a. er specialister i at hjælpe startups med at beskytte deres idéer og produkter via patent-, varemærke- og designbeskyttelse. AWA Denmark er også Corporate partner i Futurebox. 

Webinarerne henvender sig både til startups, scale-ups og established virksomheder. 

Webinar 5: IP-strategi for startups

Når man starter sin egen virksomhed, har man ofte mange forskellige roller i virksomheden, og det er ikke altid, at man har overskud til at tænke på IP-rettigheder. Problemet er blot, at på det tidspunkt, hvor en virksomhed begynder at bekymre sig om sine IP-rettigheder, kan virksomheden være i fare. Vi anbefaler derfor, at du følger med i dette webinar og får tips til, hvordan du får startet med at beskytte din IP.

Oplægsholder:  Anders Heebøll-Nielsen, Senior European Patent Attorney, Certified Danish Patent Agent, AWA 

Deltag i webinaret tirsdag d. 15. december kl. 8.30 – 9.00 via dette link.