Seminar: Få styr på din virksomheds cybersikkerhed

Stadig flere danske virksomheder udsættes for it-kriminalitet. Samtidig viser undersøgelser, at cybersikkerheden er for lav i danske virksomheder.

I de senere år, har tekniske samt IT-løsninger virkelig indfundet sig i de danske virksomheder. I tråd med denne udvikling bliver cyber- og hackerangreb i stigende grad vigtige emner på dagsordenen hos mange virksomheder.

Cyberangreb kan forstyrre driften af din virksomhed eller resultere i misbrug af følsomme oplysninger om dine kunder, medarbejdere samt produkter.

Virksomhederne i DTU Science Park har alle teknologier og oplysninger, som ikke skal havne i forkerte hænder.

Vi inviterer derfor til dette eftermiddagsevent med fokus på at hjælpe virksomheder med at modstå cyberkriminalitet i højere grad. Som deltager kan du forvente helt konkrete råd til øget cybersikkerhed i din virksomhed.

Oplægsholder:

Dagens oplægsholder er Søren Debois, som er ekspert og lektor i it-sikkerhed ved IT-Universitetet. Søren forsker i feltet mellem it-sikkerhed og digitalisering og har mange års erfaring med at undervise i emnet på et praktisk niveau. Han samarbejder desuden med danske virksomheder og organisationer som fx DCR Solutions, Syddjurs Kommune og KMD om it-sikkerhed.

Seminaret er gratis, og vi byder på kaffe, the og forfriskninger. Seminaret foregår på dansk, men ønsker du et lignende seminar på engelsk, er du velkommen til at tage kontakt til Head of Communications & Community Oline Westerdahl på ow@dtusciencepark.dk

Covid-19 forholdsregler

Vi gør vores bedste for at sikre en tryg afvikling af vores event. Derfor tager vi også hensyn til de nye præmisser, COVID-19 har skabt.

Derfor har vi følgende forholdsregler:

  • Vi udleverer mundbind ved ankomsten og opfordrer til at disse anvendes, når der netværkes.
  • Håndsprit vil være til rådighed – og vi opfordrer til at bruge det ved ankomsten.

Tilmeld