Sportsfestival 2022

Den 26. august kl. 14.00 skyder vi årets Sportsfestival i gang. Vi glæder os til en dag fyldt med sport, kollegahygge, god mad og musik.

Hold øje med vores website – vi opdaterer løbende med vigtig information om dagen. Vi glæder os til at se dig til et brag af en Sportsfestival!

Dagens program 
14.00 Vi skyder dagen i gang

14.15 Første discipliner starter

15.00 Stafet starter

17.00 Festivalmad uddeles

18.30 Præmieoverrækkelse

19.00 Afterparty i teltet

22.00 Tak for i dag

Hvordan tilmelder jeg mig? 
I din virksomhed er der udpeget en kontaktperson, som har til opgave at udfylde og indsamle én samlet tilmeldingsblanket for hele virksomheden. Tag fat i din virksomheds kontaktperson for at tilmelde dig Sportsfestivalen. Din tilmelding skal afleveres til din virksomheds kontaktperson senest 10. juni 2022. Hvis du er i tvivl om, hvem din virksomheds kontaktperson er, er du velkommen til at tage fat i Nina Salling Dalsgaard på nsd@dtusciencepark.dk.
Kontaktpersonen sender én samlet tilmeldingsblanket for hele virksomheden til Nina Salling Dalsgaard på nsd@dtusciencepark.dk.

Sportsdiscipliner
Sportsfestivalen afholdes på pladsen foran Agern Allé 24 i Hørsholm. I år kan der dystes i seks forskellige discipliner. Den populære disciplin, 3-kamp, er selvfølgelig at finde blandt sportsdisciplinerne – i år med minigolf, kæmpemikado og en ny aktivitet; den blinde VVS’er. Derudover kan der dystes i dart, human football, street fodbold og stafet. Den nye og sjette disciplin i år er padel. 

Regler: 
3-Kamp
Dart
Human Football
Street Fodbold
Stafet (Løberuten offentliggøres snarest)
Padel: Den nye disciplin i år er padel og kommer til at foregå på vores to baner ved Agern Allé 24. Padel spilles i en double – to mod to med mulighed for 1-2 udskiftere (derfor kan man tilmelde sig 2-4 pers. pr. hold). De endelige regler bliver først offentliggjort i slutningen af juni, når vi har det samlede antal tilmeldinger på plads.

Festivalmad
Mere information kommer snarest

Pris
Prisen for at deltage er kr. 260,- pr. deltager for sport og mad. Hvis du ønsker blot at deltage i sportsdelen, er prisen kr. 200,-. Priserne er ekskl. moms og faktureres til din virksomhed. DTU Science Park dækker alle andre omkostninger. 

Afterparty
Efter præmieoverrækkelsen kl. ca. 18.30 skruer vi op for festlighederne i teltet. Vores hus-DJ sætter gang i musikken, og dansegulvet er åbent frem til kl. 22.00, hvor vi siger tak for i dag.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til Sportsfestivalen, er du altid velkommen til at kontakte Lotte Bonfils Andersen på lba@dtusciencepark.dk eller Nina Salling Dalsgaard på nsd@dtusciencepark.dk.

Vel mødt til sport og hygge! 

Se billeder fra 2019

Se vores sportsfestival video fra 2019