Sportsfestival 2022

...læs den sidste vigtige info inden dagen

Nu er der ikke længe til, vi skyder årets Sportsfestival i gang, og vi glæder os! Over 900 deltager, og vi lover det bliver en festlig og hyggelig dag – og krydser fingre for godt vejr.

TURNERINGSPLANER 

Her kan I se de endelige turneringsplaner for alle sportsdiscipliner. Dansk Firma Idræt hjælper os med planlægningen af turneringsplanerne og sender holdlederen en SMS eller mail med spilletiderne for jeres hold.

Hold øje med jeres spilletider og vær opmærksom på, at ændringer kan forekomme på dagen.

Dart
Se turneringsplan her

Human Football
Se turneringsplan her

Street Fodbold
Se turneringsplan her

3-kamp
Se turneringsplan her

Padel
Se hele turneringsplanen her

Turneringsplan (kun let øvede/øvede)

Stafet (mix) 

Stafetløbet starter kl. 15.00 ved gæsteparkeringen på Agern Allé 24. Hvert hold har fem løbere, der løber 1 omgang af 2,4 km rundt i forskerparken. Se ruten her.
Man løber med en depeche hele vejen, som gives videre ved målområdet til den næste løber, som står klar osv.
Et dommerpar tager tid på hvert hold under afviklingen af løbet. Det hold med den bedste tid vinder stafetdisciplinen.
Løberuten er markeret, og der står trafikvagter på ruten for at skabe sikkerhed og standse trafikken ved løb på vejene.
Når man ikke løber, må man gerne stå og heppe på sit team men stå udenfor start/mål-området.

Dagens program 
14.00 Vi skyder dagen i gang

14.15 Første discipliner starter

15.00 Stafet starter

17.00 Festivalmad uddeles

18.30 Præmieoverrækkelse

19.00 Afterparty i teltet

22.00 Tak for i dag

Turneringsplan
Den endelige turneringsplan offentliggøres mandag d. 22. august på denne side. Hold øje med jeres spilletider og vær opmærksom på, at ændringer kan forekomme på dagen.

Invitation
Se her den officielle invitation til Sportsfestival i DTU Science Park.

Hvordan tilmelder jeg mig? 
Der er nu lukket for tilmelding. Turneringsplaner er under udarbejdelse og uploades senest mandag d. 22. august på denne side.
Har du en kollega, der mangler at komme på et hold eller ønsker at spise festivalmad sammen med jer, så kontakt Nina Salling Dalsgaard på nsd@dtusciencepark.dk eller tlf. 28 30 17 16.

Sportsdiscipliner
Sportsfestivalen afholdes på pladsen foran Agern Allé 24 i Hørsholm. I år kan der dystes i seks forskellige discipliner. Den populære disciplin, 3-kamp, er selvfølgelig at finde blandt sportsdisciplinerne – i år med minigolf, kæmpemikado og en ny aktivitet; den blinde VVS’er. Derudover kan der dystes i dart, human football, street fodbold og stafet. Den nye og sjette disciplin i år er padel. 

Regler & holdstørrelser: 
3-Kamp (3-5 pers.) – Se video med den nye aktivitet i 3-kamp: ‘Den Blinde VVS’er’.
Dart (3 pers.)
Human Football (5 pers.)
Street Fodbold (3-5 pers.)
Stafet (mix) (5 pers.)
Løberuten er 2,4 km gennem Forskerparkens grønne områder og hyggelige stier. Se ruten her.
Padel (2-4 pers.)
Den nye disciplin i år er padel og kommer til at foregå på vores to baner ved Agern Allé 24. Padel spilles i en double – to mod to med mulighed for 1-2 udskiftere.

Alle hold har indgivet et padelniveau og skal dyste mod andre hold på samme niveau.

Kategorierne: Nybegynder/Begynder 
Er jeres hold nybegynder/begynder så får I en kamp af 20 min. varighed samt 20 min. fri leg/spil på vores opvarmningsbane/p-plads. I dyster ikke om pokalen, men forhåbentligt får I snuset lidt mere til sporten og får en sjov oplevelse. I ser jeres spilletider på hhv. opvarmningsbanen/p-pladsen samt på padelbanen i den vedhæftede turneringsplan længere oppe på siden.

Kategorierne: Let øvet/Øvet
Er jeres hold let øvet/øvet spiller I to kampe á 10 min. varighed mod to andre hold. De fire par som sammenlagt får flest point får en tredje kamp, hvor de via lodtrækning dyster to og to mod hinanden i 10 min., og det af de fire hold, som får flest point vinder pokalen og titlen som forskerparkens bedste padelhold.
Alle hold i kategorierne let øvet/øvet skal være klar ved padelbanerne kl. 16.55. Herefter vil nogle hold blive sat i gang med kamp på banerne, mens andre imens kan varme op og lege på vores opvarmningsbane/p-plads ved siden af. I kan se turneringsplanen via linket længere oppe på siden.

Festivalmad
I år har vi teamet op med The Bagel Co, som vil stå for forplejningen. The Bagel Co lægger vægt på friske råvarer, kvalitet og bæredygtighed; sær ift. madspild samt reducering af plastikemballage.
I år kan du glæde dig til en lækker bagel med fyld al efter din smag – lige fra kylling til laks eller noget helt tredje. Alle bagels er laktosefri, og vi tilbyder også en glutenfri variant.
Ønsker du vegansk, vegetarisk samt glutenfri og laktosefri forplejning, tilbyder vi  en frisk, velsmagende og mættende salat.

Parkeringsforhold
Fra onsdag d. 24. august kl. 7.00 afspærres en del af parkeringsområdet ved Agern Allé 24 – det inkluderer også el-ladepladserne. Fra fredag d. 26. til lørdag d. 27. august kl. 12.00 afspærres hele parkeringsområdet ved Agern Allé 24 og Genvej. (Se kort).

Vi henviser til at benytte skovparkeringen overfor DHI samt el-ladepladserne ved Venlighedsvej 10. (Se kort).

Fokus på bæredygtighed
Til et stort event som Sportsfestivalen vil der helt naturligt være en del affald på dagen. Vi vil gerne bidrage til, at vi spilder mindre og genbruger mere. Derfor sætter vi i år fokus på affaldssortering. Vi etablere fire affaldsstationer på festivalpladsen med sortering af bio-, plast- og restaffald.

Gratis Riccos kaffe på dagen
Fra kl. 14-20 står vores baristaer klar i receptionen på Agern Allé 24 og laver lækker friskbrygget kaffe – helt gratis!

Gratis frugt til alle
Der vil være et stk. frugt til alle deltagere på dagen. Vores kantineudbyder Cheval Blanc leverer et udvalg af økologiske frugter som bananer, æbler og blommer.

Pris
Prisen for at deltage er kr. 260,- pr. deltager for sport og mad. Hvis du ønsker blot at deltage i sportsdelen, er prisen kr. 200,-. Priserne er ekskl. moms og faktureres til din virksomhed. DTU Science Park dækker alle andre omkostninger. 

Afterparty
Efter præmieoverrækkelsen kl. ca. 18.30 skruer vi op for festlighederne i teltet. Vores hus-DJ sætter gang i musikken, og dansegulvet er åbent frem til kl. 22.00, hvor vi siger tak for i dag.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til Sportsfestivalen, er du altid velkommen til at kontakte Lotte Bonfils Andersen på lba@dtusciencepark.dk eller Nina Salling Dalsgaard på nsd@dtusciencepark.dk.

Vel mødt til sport og hygge! 

Se billeder fra 2019

Se vores sportsfestival video fra 2019