Tech BBQ

Mød DTU Science Park og Futurebox på Tech BBQ i Lokomotivværkstedet. DTU Science Park har to debatter på to forskellig scener:

Vores to talks på TechBBQ:

DTU Science Park:

Path to Scaling & Supporting the DeepTech Ecosystem

Her diskuterer vi, hvordan økosystemet bedst kan styrke startups evne til at skalere med et erfarent panel. Hvordan er økosystemets nuværende tilstand, og hvor skal vi forbedre os? Vi ved, at der er brug for dybe teknologiske løsninger for at løse morgendagens problemer, såsom klimaændringerne. Men hvor skal vi satse? Har vi brug for en mere international tilgang? Hvad gør vi godt, og hvad skal vi gøre mere af?

Du vil møde Esben Gadsbøll, formand og medstifter af Danish Tech Startups, Mia Grosen, founder af Canute, Marianne Hyltoft, DeepTech Fund Director i PreSeed Ventures. Og debatten modereres af DTU Science Parks CEo, Steen Donner.

  • Hvornår: 14. september
  • Tidspunkt: 11.50-12.15
  • Hvor: Campfire stage (udendørs)

Futurebox:

Tips & Tricks for Deep-Acceleration in GreenTech Companies

Mød to deep tech virksomheder fra Futurebox accelerationsprogram GreenUp, som vil dele erfaringer, tips og tricks og tale om fede klimateknologiske løsninger, der kan reducere vores CO2e-fodaftryk.

Hos Futurebox kalder vi det deep acceleration, fordi vores team af eksperter dykker ned i alle aspekter af vores deep tech-startups og hjælper dem med at skabe et stærkt fundament for at skalere.

Du vil møde Enyday, der har skabt en platform til smart afregning for energifællesskaber og bygninger med solceller og startuppen Zupply, der har en cirkulær materialeflowplatform til byggebranchen. Én virksomhed muliggør mere bæredygtig energianvendelse gennem solenergi, og en anden mindsker affald i en højemissionsindustri. Bekæmpelse af klimaændringer én innovativ løsning ad gangen.

  • Hvornår: 15. september
  • Tidspunk: 10.05-10.45
  • Hvor: Tech Stage

 

30% rabat

Vi kan eksklusivt tilbyde dig 30% rabat på din billet.

Få 30 % rabat på din billet gennem dette link:

https://ti.to/techbbq/2022/discount/PartnerNetwork30