Hvordan kommunikerer du dit produkt lige i hænderne på kunden? – ikke flere pladser

Kommunikation kan være svært, ikke mindst når man gerne vil sælge sine tekniske produkter på den bedst mulige måde. Det kan nemlig være afgørende for en virksomheds succes, at man er skarp til at kommunikere og fortælle om sine produkter.

Men der er heldigvis hjælp at hente. DTU Science Park inviterer dig til seminar i samarbejde med Dethlefsen Communication, hvor du vil få råd og værktøjer til, hvordan din kommunikation fanger kundernes opmærksomhed.

Indhold:

  • Videoillustration af god og dårlig mundtlig kommunikation
  • Hvordan kommunikerer du, så modtageren lytter? Både når det gælder kunder, investorer, myndigheder og medier?
  • Metoder og teknikker, som betyder at det bliver dig, der sætter dagsordenen

Oplægsholder: 

Gitte Dethlefsen, Managing Partner & Communications Director (Journalist (DJ) Dethlefsen Communication

Med baggrund i mange års erfaring som TV Journalist i Danmarks Radio (TV-Avisen, Søndags Magasinet, Pengemagasinet) og senere som projektleder med pressekontakt i Novo Nordisk har Gitte Dethlefsen sammen med sine teams af tidligere BBC udenrigskorrespondenter afholdt Medie-, Budskabs, Krise, Præsentations- og Kommunikationstræning over hele verden. Hendes fokus har primært været større internationale virksomheder, deres topchefer og talspersoner. www.dethlefsencommunication.com

Dethlefsen Communication fokuserer på kursusdeltagernes kommunikationspotentiale. På at opbygge kommunikationsmæssig selvtillid gennem øvelser, der er så realistiske som overhovedet muligt, og som dermed gør deltagerne i stand til at kommunikere professionelt – ikke mindst når de taler med journalister.

Seminaret er gratis og vi byder på kaffe, the og forfriskninger. Seminaret foregår på dansk, men ønsker du et lignende seminar på engelsk, er du velkommen til at tage kontakt til Oline Westerdahl på ow@dtusciencepark.dk

Covid-19 forholdsregler

Vi gør vores bedste for at sikre en tryg afvikling af vores event. Derfor tager vi også hensyn til de nye præmisser, COVID-19 har skabt.

Derfor har vi følgende forholdsregler:

  • Vi udleverer mundbind ved ankomsten og opfordrer til at disse anvendes, når der netværkes.
  • Håndsprit vil være til rådighed – og vi opfordrer til at bruge det ved ankomsten.