Den Europæiske Genvej til Globale Tech Giganter

Den danske ambassade i Storbritannien og Irland er vært for et virtuelt rundbordsmøde for danske tech-klynger og virksomheder inden for tech-området.

Kom og diskuter mulighederne  for at indlede partnerskaber med  globale techgiganter i Irland og Storbritannien. 

Program:  

  1. Velkomst ved Deputy of Trade i Storbritannien og Tech Advisor, Per Andersen
  2. Præsentation af Department of International Trade and Enterprise Ireland, som fortæller om Storbritanniens og Irlands innovationsmiljøer
  3. De danske ambassader præsenterer deres samlede forskning og kortlægning af britiske og irske tech-giganters R&D aktiviteter samt fortæller nærmere om begge landes inkubations- og accelerationsmiljøer. Til sidst kan du høre nærmere om deres samtaler med virksomheder som Facebook, Fujitsu og Microsoft i forhold til partnerskabsmuligheder

Storbritannien og Irland har store anerkendte tech klynger med professionelle og  specialiserede inkubatorer og acceleratorer, der har været med til at udvikle tech unicorns som Deepmind, Darktrace, BenevolentAI og Transferwise. Derudover har tech giganter som Facebook, Google, Amazon og Fujitsu ofte deres europæiske hovedkvarter i Irland eller Storbritannien. Tech giganterne investerer milliarder af britiske pund hvert år i nye virksomheder og teknologier.

Webinaret finder sted mandag den 14. december fra kl. 14.00-15.00. Det er gratis at deltage, og du modtager link til webinaret efter tilmelding.  

Vær opmærksom på at webinaret foregår på engelsk.

Tilmeld dig her.