Webinar: Verdens største konference for kvinder med interesse for tech bliver virtuel 

AnitaB.org planlægger deres første Virtual Grace Hopper Celebration konference (vGHC) nogensinde. De bringer den verdenskendte konference til Danmark, og derfor samles flere kvindelige tech-interesserede for at fejre Grace Hopper Celebration eventet. Konferencen bliver afholdt online med mulighed for tilmeldinger i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA). Vær med til at fejre og løfte diversiteten for alle kvindelige ledere indenfor teknologi i hele verdenen.   

AnitaB.org er en global organisation på tværs af køn med fokus på tech. Eventet er navngivet efter den kendte forsker Grace Hopper, som er en pioner, når vi taler om computerprogrammering. 

Vi forventer at mere end 3.000 kvinder med interesse for techentrepreneur-og lederskab, vil deltage. Grace Hopper Celebration vil give deltagerne et inspirerende miljø som tiltaler mentorer og rollemodeller. Under eventet vil vi opleve forskellige sessioner, workshops og et specielt sponsor områdeKonferencen sætter fokus på at fører kvinder i tech-branchen sammen og styrke deres netværk. 

vGHC EMEA Program og detaljer 
Ligesom Grace Hopper Celebration, vil vGHC EMEA have keynotes, flere forskellige workshops og sessions, peer networking, og en Sponsor Hall.   

Eventet bliver afviklet over tre dage fra den 25. – 27. maj 2021. 

 

Se det fulde program og tilmeld dig her.